Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

OPGELOST: Storing Hoeksche Waard / Moerdijk


04-09 21.50 uur: Onze systemen geven aan dat de meeste modems weer online zijn gekomen. Er zijn er nog een aantal offline, hen willen we vragen het modem te herstarten door het stroom er even af te halen en er na een aantal seconden er weer op te doen.
Wij betreuren dat deze storing langer heeft geduurd dan wij normaliter ervaren. Onze excuses voor het ongemak.

04-09 19.20 uur: Op dit moment hebben wij het bericht ontvangen dat er gekeken gaat worden naar een omleidende route om u zo snel mogelijk weer online te krijgen.
Wij hopen dat dit zijn vruchten zal afwerpen en u weer gebruik kunt maken van de diensten.
De herstelploegen welke nu druk bezig zijn zullen tot in de nacht doorgaan om de originele verbinding weer te herstellen.

04-09 17:20 uur: De storing is nog steeds actief en zijn meerdere ploegen aanwezig om de schade te herstellen. Op dit moment is er nog geen oplostijd bekend, maar houden u op de hoogte wanneer er veranderingen zijn.

04-09 14:26 uur: Aannemers en monteurs zijn aangekomen op lokatie en inventarissen op dit moment de schade die is ontstaan door graafwerkzaamheden. Helaas is er nog geen oplostijd bekend op dit moment.

04-09 12:36 uur: Onderzoek is afgerond en zijn er monteurs onderweg om de storing te verhelpen.

04-09 12:04 uur: Momenteel hebben wij een storing in het gebied Hoeksche Waard en Moerdijk. Er wordt nu onderzoek verricht wat er precies aan de hand is en ook wat de hersteltijd zal gaan kosten. Wij proberen u in dit artikel op de hoogte te houden van de voortgang van de storing.

Impact: Strijen, ‘s-Gravendeel, Puttershoek, Mijnsheerenland, Heinenoord, Zevenbergen, Zevenbergschen-Hoek, Moerdijk, Maasdam, Noorderhoek & Standdaarbuiten.

Starttijd: 12:04uur
Eindtijd: niet bekend.

Excuses voor het ongemak.
Stipte
Inhoudsopgave