Alles-in-1 via glasvezel van Stipte is het meest complete pakket met
televisie, internet, beveiliging en bellen voor thuis.

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Uw apparatuur wordt geïnstalleerd en alles wordt aan u uitgelegd zodat u direct kunt genieten van uw Alles-in-1 pakket via Glasvezel!

Altijd de beste service

Wij van Stipte staan dagelijks voor u klaar en wij denken graag met u mee.

Het meest complete TV pakket

Bij Stipte krijgt u het meest complete basispakket van Nederland, inclusief zenders als Fox Sport, BBC en Discovery. Inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken. Via onze App kan dat zelfs in Europa. Kijk hier voor een complete zenderlijst.

Internet beveiliging

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer en een slimme en veilige VPN.

Alles-in-1 via Glasvezel

Wilt u snel kunnen internetten, televisie kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een Alles-in-1 pakket. Met een Alles-in-1 pakket heeft u de beste wifi overal in huis. De beste TV kwaliteit met alle zenders die voor u van toepassing zijn.

 

Gemakkelijke overstap

Met een Alles-in-1 pakket via glasvezel van Stipte heeft u geen problemen met de eventuele overstap, wij van Stipte hebben een overstapservice voor u waardoor u geen problemen zult hebben met de overstap. Bij ons heeft u betrouwbaar internet met een zeer hoge kwaliteit.

Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Doe dan de postcodecheck en u ziet direct hoe compleet het Alles-in-1 pakket is en wat de maandelijkse kosten zijn.

Man geniet van Glasvezel

Doe de postcodecheck en ontdek wat Stipte voor u beschikbaar heeft.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Toch nog vragen voor u klant wilt worden?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.