Over Stipte

Onze Missie en Visie

Wij zijn een bedrijf waar enthousiaste mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. We bieden televisie en communicatiediensten met een persoonlijke service aan mensen die niet kunnen of willen kiezen, in een markt waar je door sommige grote bomen het bos niet meer ziet.

We zijn anders dan andere bedrijven die televisie en communicatiediensten aanbieden, omdat wij ons altijd in de positie van de klant weten te verplaatsen en zodoende voor elke situatie een passend antwoord zoeken.

Doordat we ons exclusief richten op consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Daarbij geven we onze klanten het liefst een ongelijke behandeling, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Daarom hanteren we altijd een persoonlijke benadering, waarbij zorgeloze toegang tot een optimale televisie en communicatie beleving een randvoorwaarde is.

Geschiedenis van Stipte

Stipte vindt haar oorsprong in 1992 en was één van de eerste alternatieve telefonie aanbieders in Nederland in een periode dat iedereen nog klant was bij de PTT. In 1997 werden ook de eerste activiteiten in België gestart. De eerste jaren was Stipte bekend onder de naam Telegroup Global Access. Van 1999 tot aan 2013 is het bedrijf bekend onder de naam Scarlet. In die periode genoot het onder die naam ook grote naamsbekendheid, niet in de laatste plaats door opvallende commercials met Beau van Erven Dorens.

In 2013 werden de Belgische en de Nederlandse Scarlet opgesplitst en in 2014 ging de Nederlandse tak verder onder de naam Stipte. In 2016 werd een samenwerking gestart met Fiber Nederland, maar in 2019 besloot het management van Stipte om toch weer zelfstandig door te gaan. Inmiddels is Stipte zich helemaal gaan richten op het aanbieden van Alles-in-1 diensten via glasvezel op diverse regionale glasvezel netwerken in Nederland. Inmiddels is Stipte al meer dan 30 jaar actief in de Nederlandse markt.

Interesse in Stipte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen