Bij Stipte krijgt u kosteloos een VIP installatie, dat noemen wij ontzorgen.

VIP installatie

Alleen bij Stipte krijgt u gratis een VIP-installatie. Daarmee zorgen wij er voor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van onze diensten. Aan het begin van de afspraak, neemt de monteur samen met u de uit te voeren werkzaamheden door. Welke apparatuur moet worden aangesloten, welke kabels kunnen worden hergebruikt en welke moeten worden vervangen en hoe kunnen de kabels naar de juiste plekken gelegd worden. Alle werkzaamheden vinden plaats in overleg met u. U kent uw huis immers het beste.

De duur van de installatie

Waar een monteur bij andere aanbieders, vaak 8 installaties op een dag moet uitvoeren, doet onze monteur er gemiddeld drie. Hij heeft dus ruim de tijd om alle werkzaamheden netjes uit te voeren. Mocht hij toch tijd te kort komen, dan probeert hij altijd ter plekke met u een tweede afspraak te maken om de werkzaamheden af te ronden.

De werkzaamheden

Tijdens de installatie, controleert de monteur eerst de werking van de glasvezel. Als deze voldoet, sluit onze monteur de router, alle tv-ontvangers en eventueel de vaste telefoon aan. De TV ontvangers worden aangesloten met UTP-kabel. Deze bekabeling wordt voor zover mogelijk netjes weggewerkt. Dan controleert hij samen met u de wifi dekking in huis en stelt uw apparaten in op uw nieuwe internet verbinding. Als laatste legt hij uit hoe de nieuwe diensten werken. Dat noemen wij ontzorgen.

De kosten

De VIP installatie is inclusief alle bekabeling, klein materieel en de inzet van de monteur. Mocht er extra apparatuur nodig zijn om uw thuis installatie te realiseren, zoals bijvoorbeeld extra wifi versterkers, switches, coax convertors of andere randapparatuur, dan worden deze extra kosten separaat bij u in rekening gebracht. Uiteraard worden deze kosten altijd vooraf aan u kenbaar gemaakt zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier wat er allemaal tijdens de VIP installatie wordt gedaan.

Wilt u weten wat Stipte voor u beschikbaar heeft.
Doe dan hieronder de postcodecheck!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Heeft u toch nog vragen voor u klant wilt worden?
Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.