Wij zoeken lokale ZZP telecom monteurs in verschillende gebieden van Nederland.

Alles-in-1 via Glasvezel van Stipte

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie inclusief onze VIP installatie waarbij wij de klant ontzorgen.

VIP installatie

Bij een VIP installatie ontzorgen wij onze klanten. Wij bekabelen en sluiten onze apparatuur aan via UTP kabel. Daarnaast werken wij deze kabel netjes weg en helpen wij met het instellen van apparatuur, zodat onze klanten zorgeloos gebruik kunnen maken van onze diensten.

Gezin geniet van Glasvezel

Wat zoeken wij?

Maak jij graag mensen blij met supersnel internet, interactieve TV en telefonie? Hou je van zeer afwisselend technisch werk op verschillende locaties? Ben jij die lokale telecom monteur die het verschil wil maken met onze VIP installatie? En werk je graag bij een snelgroeiend bedrijf?

Dan zoekt Stipte jou als monteur!

STIPTE

Wij zijn een 100% Nederlands bedrijf, al meer dan 20 jaar actief in de telecom. We zijn gevestigd in Lelystad en lopen voorop in de glasvezelmarkt, dagen de grote jongens uit, en leveren supersnel internet, TV en telefonie aan consumenten. Misschien ken je onze merken al: Stipte en GlobalXS. We groeien flink en zijn op zoek naar telecom monteurs in verschillende regio’s die onze VIP installatie kunnen uitvoeren.

Wat verwachten wij?

Wij zoeken lokale ZZP telecom monteurs die ons gaan helpen met installaties en storingen in verschillende regio’s waar wij op dit moment actief zijn. Wij leveren op dit moment over de glasvezel projecten van E-Fiber/ODF, ViberQ en Glasdraad, daarnaast leveren wij ook over verschillende glasvezel coöperaties binnen Nederland. De ene keer help je een consument met z’n internet, TV en telefoon en de andere keer installeer je een nieuwe klant met onze VIP installatie. Soms los je een storing op, en even later ben je bezig om wat UTP kabels te trekken en weg te werken, of je geeft wat uitleg over de apparatuur aan onze klant. Wat je ook doet, je zorgt altijd dat de klant (weer) werkende diensten heeft én tevreden is. Wij ontzorgen onze klanten en willen altijd dit gevoel uitdragen.

Wil je meer informatie ontvangen of wil je je aanmelden als monteur?
Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

    Stipte Alles-in-1