Een vraag hebben?

Categorie├źn
< Alle onderwerpen

Stipte levert op FTTH-netwerken van ODF!

Vanaf 1 juli zijn wij gestart met het leveren van onze diensten op de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. Stipte heeft bindende afspraken gemaakt met Open Dutch Fiber voor het continueren van de samenwerking op de huidige E-Fiber netwerken, maar ook voor toetreding op de al bestaande en toekomstige glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. T-Mobile blijft in elke regio telkens een beperkte exclusiviteitsperiode houden.

De netwerken van ODF bereiken nu ruim 600.000 huishoudens, halverwege dit jaar zal die teller naar verwachting rond de 900.000 liggen. Die aantallen zijn overigens inclusief de E-Fiber onderdelen, waar Stipte al op actief is.

ODF meldde enkele weken geleden al dat de organisatie zijn ambities van 1 miljoen naar meer dan 2 miljoen glasvezelaansluitingen in 2025 heeft verhoogd. Deze aanpassing komt door een versnelde uitrol, maar ook door het actief overnemen van bestaande glasvezelnetwerken.

Op dit moment zijn wij druk bezig ons netwerk gereed te maken voor de levering over het netwerk van ODF. Blijf onze website https://www.stipte.nl in de gaten houden voor meer informatie.

Inhoudsopgave