Een vraag hebben?

Categorieën
< Alle onderwerpen

Uitbreiding levering glasvezeldiensten

Stipte levert al 25 jaar het compleetste Alles-in-1 pakket van Nederland over verschillende landelijke netwerken. Wij kunnen u melden dat wij onze glasvezeldiensten gaan uitbreiden en binnenkort gaan aanbieden op de volgende netwerken:


FiberCrew (https://fibercrew.nl/)
De Fiber Crew kent in haar netwerk een aantal “core” regio’s. Dit zijn de zwaartepunten in ons netwerk waar grote clusters aan adressen aangesloten zijn op ons Gigabit netwerk. Momenteel zijn er 6 gebieden actief: Amersfoort, Almere, Hilversum, Soest, Leusden en Baarn. Naast deze bestaande gebieden worden de volgende gebieden snel toegevoegd Lelystad, Veenendaal, Nijkerk en Gooise Meren.


KempenGlas (https://kempenglas.nl/)
KempenGlas is het grootste burgerinitiatief van de Kempen en bestaat uit de coöperaties BladelGlas, MoergestelGlas, OirschotGlas en Reusel-DeMierdenGlas.


Midden-BrabantGlas (https://www.midden-brabantglas.nl/).
Al ruim 3800 woningen in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘’s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle zijn voorzien van een hypermoderne glasvezelaansluiting.

Inmiddels zijn wij opgenomen als provider en kan u binnenkort ook uw bestelling plaatsen op onze en op bovenstaande websites. Uiteraard zullen wij onze diensten op meerdere netwerken aan het uitbreiden. Wij komen binnenkort met meer nieuws over het toetreden op meerdere netwerken in Nederland.


Inhoudsopgave