Een vraag hebben?

Categorieën
< Alle onderwerpen

Stipte lanceert samenwerking met nieuwe internet beveiligingspartner

In de afgelopen jaren hebben we onze klanten altijd de mogelijkheid geboden om bij een Internet of Alles-in-1 abonnement een anti-virus pakket aan te schaffen. Met zeker regelmaat bekijken we er pakketten in de markt zijn die beter bij onze klanten passen, dan hetgeen we op dat moment aanbieden. Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat wij vanaf heden ook het pakket ‘Panda Dome Complete’ van het bedrijf WatchGuard aanbieden.

Panda Dome Complete garandeert betrouwbare bescherming tegen internetbedreigingen die het mogelijk maakt om veilig op het internet te surfen en financiële transacties uit te voeren zonder bang te hoeven zijn dat phishingwebsites of online oplichters uw privacy-informatie in bezit zullen nemen. Uiteraard bevat het pakket ook een wachtwoordbeheerder om de accountgegevens veilig op te slaan en nog veel meer functies om het gebruik van internet veiliger te maken.

Panda Dome Complete wordt aangeboden naast het pakket dat wij de laatste jaren al actief hebben aangeboden: het Total Security pakket van Kaspersky. Total Security pakket van Kaspersky is een mooi uitgebreid en veilig totaalpakket dat bij een groot aantal van onze klanten in gebruik is en erg goed functioneert. Ook recent nog, komt Kaspersky als beveiligingspakket bij de verschillende onafhankelijke tests erg goed uit de bus. Toch hebben we er voor gekozen om vanaf vandaag ook een ander pakket aan te kunnen bieden. Dit vanwege discussies over de Russische herkomst van Kaspersky en de keuze van de Nederlandse overheid om sinds langere tijd geen gebruik meer te maken  van de software van Kaspersky. Uiteraard hebben we ook Kaspersky om een reactie gevraagd. Zij geven aan dat ondanks dat ze ook nog steeds kantoor houden in Rusland, zij al geruime tijd het hoofdkantoor in Londen hebben en dat hun datacenters over de hele wereld verspreid staan.

Bent u een bestaande Kaspersky gebruiker via ons? Dan nemen we op korte nog termijn contact met u op.

Bekijk ook onze pagina https://www.stipte.nl/internetbeveiliging/ voor meer informatie.


Inhoudsopgave