Een vraag hebben?

Categorieën
< Alle onderwerpen

Senioren afstandsbediening

Onze senioren afstandbediening is een eenvoudige maar zeer compacte afstandsbediening voor bijvoorbeeld de TV of radio. Heeft uw huidige afstandsbediening teveel knoppen en functies die u toch niet gebruikt? Maak dan gebruik van onze eenvoudige senioren afstandsbediening.

Onze senioren afstandsbedieningen zijn compatibel met andere merken mits ze met infrarood (IR) werken!

Deze eenvoudige senioren afstandbediening is uitgerust met 8 extra grote knoppen. Deze staan ruim uit elkaar. En daardoor erg makkelijk in gebruik. De huidige afstandsbedieningen hebben vaak ook te kleine knopjes. Daardoor zijn deze vaak te ingewikkeld voor ouderen of slechtzienden.

Deze afstandsbediening kan de oude infrarood afstandsbediening voor TV, decoder en audio vervangen en neemt de signalen van de oude afstandsbediening over nadat deze geprogrammeerd zijn. Deze afstandsbediening is daardoor zeer ideaal voor senioren en slechtzienden. U kunt makkelijk van kanaal wisselen of het volume veranderen van onder andere uw tv of radiozender.

Daarnaast is deze afstandsbediening voorzien van een numeriek gedeelte (cijfers 0 t/m 9) en aparte teletekst knop.

Wilt u ook gebruik maken van deze afstandsbediening, stuurt u ons dan een email op ons adres administratie@stipte.nl, zodat wij u deze kunnen leveren voor € 29,95 exclusief verzendkosten van € 6,75.

Inhoudsopgave