Een vraag hebben?

Categorieën
< Alle onderwerpen

Fritz!Fon App

Met smartphone en tablet bellen in het vaste net.
Wist u dat als u een vast telefoonnummer gebruikt dat u met de FRITZ!App Fon op uw smartphone of tablet ook kan bellen via het vaste net. U belt dan tegen het tarief voor het vaste net. FRITZ!App Fon ondersteunt bluetoothheadsets waardoor u tijdens het bellen het gemak hebt van optimale flexibiliteit.

Bellen met gemak
Met de FRITZ!App Fon kunt u uw mobiele telefoon of tablet heel eenvoudig via Wi-Fi met de FRITZ!Box verbinden en gebruiken als vaste telefoon. Zo kunt u thuis of op kantoor met uw smartphone gemakkelijk via het vaste net bellen. Uiteraard met comfortfuncties zoals een oproeplijst, interne gesprekken of handsfree bellen.Als u wilt dat uw smartphone alleen rinkelt bij specifieke vaste telefoonnummers, dan kunt u deze telefoonnummers in de instellingen van de FRITZ!App Fon selecteren.

Perfect voor de thuiswerkplek: HD-telefonie en bluetoothheadsets
FRITZ!App Fon ondersteunt bluetoothheadsets. Zo heeft u tijdens het werk uw handen vrij en kunt u met collega’s bellen of gewoon privé met vrienden en familie.Ervaar telefoongesprekken met een natuurlijk geluid dankzij high-definition telefonie met FRITZ!App Fon.

Wilt u Fritz!Fon ook gebruiken?
U kan de Fritz!Fon downloaden hieronder voor uw eigen besturingssysteem.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.avm.android.fritzapp&gl=NL
Mac: https://apps.apple.com/nl/app/fritz-app-fon/id372184475

Inhoudsopgave