Het grootste aantal TV-zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland inclusief een complete VIP installatie door onze monteur.

Alles in 1

Voor € 64.95 p.m.
Kies uw pakket
Supersnel internet via Glasvezel Vaste telefoon en belbundels
TV programma opnemen Interactieve TV met standaard 113 zenders
Extra Premium Zenders VIP installatie door een monteur
Uitzending Gemist en Begin Gemist

Overstappen naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Geen callcenters

Stipte werkt alleen met eigen mensen en niet met callcenters. Zo zorgen we er voor dat de lijnen letterlijk kort blijven en dat we al uw mogelijke vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en oplossen. Uw aansluiting zal dan ook met de grootste zorg en service worden opgeleverd.

Contact met ons

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-294444 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 iTV pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2

Nadat uw woning is aangesloten op glasvezel starten wij met de oplevering van de door u aangevraagde dienst.

Stap 3

Onze VIP monteur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

Stap 4

De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Terug naar Stipte Glasvezel