Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, dan kiest u voor dit abonnement.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer en een slimme en veilige VPN – voor meerdere apparaten in één licentie.

Het meest complete pakket via Glasvezel in Zundert van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. De vraagbundeling is inmiddels achter de rug en binnenkort starten de graafwerkzaamheden. Alleen als u zich voor de aanleg aanmeldt, wordt uw huis kosteloos aangesloten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van Stipte af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Nu met eerste jaar gratis internetbeveiliging!

Glasvezel inZundert

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete Alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard 120 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Overstappen naar Glasvezel in Zundert van Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg en telt meteen mee met het minimaal te behalen aanmeldingen van 30% in Zundert. Zodra het minimaal te behalen aanmeldingen is behaald, zal er overgaan worden tot het aanleggen van glasvezel. Daarna zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Wij zullen u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

 

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 

 • Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

 

 • Stap 2

Na uw aanmelding is het wachten op de graafwerkzaamheden. Eerst de hoofdwegen, dan de zijstraten en uiteindelijk elk huis. Tijdens de aanleg zal er ook bij u thuis geschouwd worden. Dit om samen te ideale plaats voor het afmonteren van de modem in huis te bepalen.

 

 • Stap 3

Na aanleg van de glasvezel neemt onze contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

 

 • Stap 4

De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

 

 • Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Het is nu of nooit. Lees meer over Glasvezel in Zundert.

Updates Glasvezel in Zundert.

  • 17 augustus 2020
   U ontvangt bij een aanmelding voor een Alles-in-1 of bij een Internet Only pakket van Stipte nu 1 jaar gratis internetbeveiliging voor 3 apparaten.

 

 • 19 maart 2020
  GOED NIEUWS, GEMEENTE ZUNDERT KRIJGT GLASVEZEL!
  De inwoners van de gemeente Zundert kunnen zich klaarmaken voor de komst van glasvezel in de hele gemeente. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundelingscampagne niet in alle kernen bereikt, maar het enthousiasme voor supersnel en stabiel internet is er zeker. E-Fiber heeft daarom besloten toch een toekomstbestendig glasvezelnetwerk aan te leggen in de hele gemeente Zundert. De aanleg van het glasvezelnetwerk begint al in de zomer van 2020.

 

 

  • 27 februari 2020
   Alle aanmeldingen zijn inmiddels geïnventariseerd en bekend. De besluitvorming over de aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Zundert duurt iets langer dan gepland. E-Fiber verwacht binnen enkele weken definitief uitsluitsel te kunnen geven over de aanleg van glasvezel in jouw gemeente.

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.

NU OF NOOIT! ALLEEN ALS U ZICH NU AANMELDT, WORDT UW HUIS KOSTELOOS AANGESLOTEN.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Toch nog vragen voor u klant wilt worden?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.