Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Geen televisie abonnement gewenst, maar wel het allersnelste internet met de geavanceerde Fritz!box met uitmuntende wifi? Ook dat kan bij ons. Dan kiest u voor ons internet abonnement zonder poespas.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Eersteklas beveiliging voor u en uw kinderen, welke u kan gebruiken op uw computer, Mac en mobiel. Inclusief anti-virus, anti-ransomware, webcam-beveiliging, wachtwoordbeheer.

Glasvezel voor de bewoners in de Zundert.

Het meest complete pakket via Glasvezel in Zundert van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. De vraagbundeling is inmiddels achter de rug en binnenkort starten de graafwerkzaamheden. Alleen als u zich voor de aanleg aanmeldt, wordt uw huis kosteloos aangesloten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van Stipte af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Nu met eerste jaar gratis internetbeveiliging!

Glasvezel inZundert

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete Alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard meer dan 125 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.

Wilt u weten wat Stipte voor u beschikbaar heeft.
Doe dan hieronder de postcodecheck!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Heeft u toch nog vragen voor u klant wilt worden?
Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

  Samen met je kind