Het meest complete pakket van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Ook zorgt onze monteur voor een complete aansluiting, inclusief bekabeling. Wilt u verbonden blijven met uw wereld, supersnel internet en de meeste zenders? Zeg dan “Ja tegen Glasvezel” in Zeist. Meld u vandaag nog aan bij Stipte.

Als 30% van de gemeente Zeist zich aanmeldt, dan wordt het netwerk aangelegd. Uw aanmelding telt direct mee!

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland. Stap vandaag nog over.

  • Interactieve TV met standaard 115 zenders
  • Extra premium zenders
  • Vaste telefoon
  • VIP installatie door monteur
  • TV programma opnemen
  • Uitzending Gemist en Begin Gemist
  • TV kijken op tablet of laptop, overal in Europa
  • Supersnel Internet

Als u wilt weten hoe de aanleg van Glasvezel in Zeist verloopt, of heeft u vragen over hoe het er voor u specifiek uit komt te zien, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond. Er zal een presentatie worden gehouden waarin wordt uitgelegd wat de aanleg van Glasvezel precies inhoudt en welke voordelen dit voor u heeft. Na de presentatie staan wij graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Wij heten u van harte welkom op:
Maandag 16 december Dorpshuis de Nachtegaal (19.00 uur)
Van Den Berghstraat 2, 4885 AH Achtmaal

Verder heten wij u natuurlijk van harte welkom in onze Glasvezelwinkel in Zeist aan de Weeshuislaan. U vindt daar altijd een pasklaar antwoord op uw vragen.

Overstappen naar Glasvezel in Zeist van Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1
Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2
Vanaf de 15e dag starten wij met het opleveren van de door u aangevraagde dienst. De oplevering duurt gemiddeld 14 dagen.

Stap 3
Onze VIP monteur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

Stap 4
De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

Stap 5
Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Het is nu of nooit, lees meer over Glasvezel in Zeist

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.

Nu of nooit! Meld u nu aan en betaal het eerste half jaar helemaal niets!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.


Controleer Gegevens worden gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws

Winkelwagen