Wij zoeken lokale resellers in verschillende gebieden van Nederland.

Alles-in-1 via Glasvezel van Stipte

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie inclusief onze VIP installatie waarbij wij de klant ontzorgen.

VIP installatie

Bij een VIP installatie ontzorgen wij onze klanten. Wij bekabelen en sluiten onze apparatuur aan via UTP kabel. Daarnaast werken wij deze kabel netjes weg en helpen wij met het instellen van apparatuur, zodat onze klanten zorgeloos gebruik kunnen maken van onze diensten.

Gezin geniet van Glasvezel

Wat zoeken wij?

Wij geloven in samenwerking.
Zonder lokale resellers kunnen wij niet onze gewenste kwaliteit, service en leveren. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen en komen dan graag in contact om de samenwerking in de juiste vorm te gieten.

We zijn er voor iedereen. Van consument tot distributeur. Wij gaan voor een samenwerking die voor iedere partij duidelijke voordelen moet hebben.

STIPTE

Wij zijn een 100% Nederlands bedrijf, al meer dan 20 jaar actief in de telecom. We zijn gevestigd in Lelystad en lopen voorop in de glasvezelmarkt, dagen de grote jongens uit, en leveren supersnel internet, TV en telefonie aan consumenten. Misschien ken je onze merken al: Stipte en GlobalXS. We groeien flink en zijn op zoek naar telecom monteurs in verschillende regio’s die onze VIP installatie kunnen uitvoeren.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak met ons maken?
Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.

Stipte staat als groeiend bedrijf open voor samenwerkingsverbanden met lokale partners. Voelt u zich aangesproken, aarzel dan niet om ons te contacteren en laat ons samen richting toekomst gaan!    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

    Stipte Alles-in-1