Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, dan kiest u voor dit abonnement.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer en een slimme en veilige VPN – voor meerdere apparaten in één licentie.

Het meest complete pakket via Glasvezel in Oss van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders (inclusief DTV Oss) in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. De vraagbundeling is inmiddels achter de rug en binnenkort starten de graafwerkzaamheden. Alleen als u zich voor de aanleg aanmeldt, wordt uw huis kosteloos aangesloten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van Stipte af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Nu met eerste jaar gratis internetbeveiliging!

Glasvezel in Oss

Gezin kijkt TV

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard 120 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Nu of nooit! Alleen als u zich nu aanmeldt, wordt uw huis kosteloos aangesloten.

Overstappen naar Glasvezel in Oss van Stipte is heel eenvoudig. Als u zich nog voor de aanleg aanmeldt, wordt uw huis kosteloos zelfs aangesloten. Zodra de aanlegwerkzaamheden zijn afgerond, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen. Wij zullen u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

 

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 

 • Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

 

 • Stap 2

Na uw aanmelding is het wachten op de graafwerkzaamheden. Eerst de hoofdwegen, dan de zijstraten en uiteindelijk elk huis. Tijdens de aanleg zal er ook bij u thuis geschouwd worden. Dit om samen te ideale plaats voor het afmonteren van de modem in huis te bepalen.

 

 • Stap 3

Na aanleg van de glasvezel neemt onze contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

 

 • Stap 4

De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

 

 • Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Het is nu of nooit. Lees meer over Glasvezel in Oss.

Update Glasvezel in Oss.

  • 17 augustus 2020
   U ontvangt bij een aanmelding voor een Alles-in-1 of bij een Internet Only pakket van Stipte nu 1 jaar gratis internetbeveiliging voor 3 apparaten.

 

 • 05 maart 2020
  GOED NIEUWS, GEMEENTE OSS KRIJGT GLASVEZEL!
  De inwoners van de gemeente Oss kunnen zich klaarmaken voor de komst van glasvezel in de hele gemeente. Het  benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundelingscampagne niet in alle kernen bereikt, maar het  enthousiasme voor supersnel en stabiel internet is er zeker. E-Fiber heeft daarom besloten toch een toekomstbestendig glasvezelnetwerk aan te leggen in de hele gemeente Oss. De aanleg van het glasvezelnetwerk begint al in de zomer van 2020.

 

 • 27 februari 2020
  Alle aanmeldingen zijn inmiddels geïnventariseerd en bekend. De besluitvorming over de aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Oss duurt iets langer dan gepland. E-Fiber verwacht binnen enkele weken definitief uitsluitsel te kunnen geven over de aanleg van glasvezel in jouw gemeente.

 

 

 • 14 december 2019
  Inmiddels is de actie breeduit gecommuniceerd. Iedereen die zich al heeft ingeschreven bij Stipte heeft inmiddels bericht gehad dat de 6 maanden gratis actie ook voor hun van toepassing is. Ook onze winkel op De Heuvel 6 in Oss (tegenover de Jamin) is weer open van woensdag tot en met zaterdag. Dus heeft u nog vragen, kom dan gerust even bij ons langs.

 

 

 • 28 november 2019
  Stipte heeft een nieuwe actie om toch de mogelijkheid te bieden glasvezel aan te leggen bij u in de gemeente. Voor iedereen die zich aanmeldt geldt dat het eerste half jaar er geen abonnementskosten worden berekend. Dus voor u is er veel voordeel te halen, u krijgt gratis glasvezel aangelegd en u bespaart 6 maanden aan abonnementskosten. Beslis daarom vandaag en geniet van het voordeel.

 

 

 • 15 november 2019
  Vandaag is er door E-Fiber een persbericht uitgegeven waarin is bevestigd wat we eigenlijk al wisten. De 30% is niet gehaald. De komende maand zullen E-Fiber de gemeente en de providers in gesprek gaan om te kijken of er een passende oplossing te vinden is. Een eventuele verlenging van de campagne is nog niet uitgesloten.Wethouder Den Brok: ‘Oss lijkt een witte vlek te worden in Noordoost Brabant. Bijna alle gemeenten om ons heen hebben glasvezel of krijgen dat binnenkort. Glasvezel is noodzakelijk voor economische ontwikkeling en werkgelegenheid van de toekomst. Datagebruik groeit zo’n 40% per jaar. Die groei zit bij bedrijven, bij het onderwijs dat steeds meer digitaal is en bij de zorg. En natuurlijk in onze huishoudens. Oss heeft glasvezel nodig om deze ontwikkelingen bij te houden.’Uiteraard zijn wij van Stipte ook druk om te kijken of we het toch voor elkaar kunnen krijgen om glasvezel in Oss te krijgen. We houden u hier op de hoogte.

 

 • 1 november 2019
  Nu of nooit voor Glasvezel in Oss.In de afgelopen maanden hebben we u overladen met informatie over glasvezel in Oss. Daarbij hebben we aangegeven dat we voor 1 november 30% aan inschrijvingen moeten hebben voordat E-Fiber besluit over de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss.Het is november dus E-fiber gaat kijken hoe ver we zijn. Zoals al vaker aangegeven is het project geen daverend succes. Ondanks dat de Ossenaren enthousiast zijn over de aanleg van een glasvezelnetwerk, is de drempel voor velen toch te hoog gebleken om nu een contract voor 1 jaar aan te gaan zodat dat glasvezelnetwerk er ook daadwerkelijk komt. Dat de 30% niet gehaald is, lijkt dan ook overduidelijk.

 

Hoe nu dan verder?
De komende dagen wordt er gekeken wat de huidige stand is waarna er een beslissing wordt genomen over de voortgang. Daar zien wij eigenlijk 3 opties:
1. Ondanks een laag percentage wordt er toch aangelegd.
2. Als gevolg van laag percentage gaat de aanleg van glasvezel in Oss niet door.
3. Er wordt een tussenvariant bedacht waarbij de deadline eenmalig wordt verschoven om toch voldoende inschrijvingen binnen te halen. Met andere woorden: we gaan verlengen.

Wat kunt u nu doen? Heeft u zich al aangemeld, wacht dan de komende twee weken even rustig af. Zodra er nieuws is, zullen we dat onmiddellijk met u delen. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan zo snel mogelijk via het aanvraagformulier wat huis aan huis is verspreid of via onderstaande postcodecheck. Alle aanmeldingen die we nu nog binnenkrijgen helpen mee om de beslissing de goede kant op te laten vallen.

 

Twijfelt u toch?
Als in Oss de 30% niet wordt gehaald, legt E-Fiber ook geen glasvezel aan. Dat betekent dat glasvezel aan u voorbij schiet voor nu, maar ook voor in de toekomst. U blijft dan vast zitten aan uw huidige aanbieder en u ook in de toekomst geen overstap kunt maken en beperkt u zich in uw keuze. Zeg daarom nu JA tegen glasvezel, en mocht het u niet bevallen dan stapt u na een jaar weer over naar uw oude aanbieder. Die keuze heeft u dan, maar als de 30% niet wordt gehaald vervalt die keuze. Niet alleen voor nu, maar voor altijd! Stap over naar Stipte, probeer het een jaar en wij garanderen dat u er geen spijt van krijgt.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Toch nog vragen voor u klant wilt worden?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de boom.