Het meest complete pakket via Glasvezel in Oss van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Ook zorgt onze monteur voor een complete aansluiting, inclusief bekabeling. Wilt u verbonden blijven met uw wereld, supersnel internet en de meeste zenders? Zeg dan “Ja tegen Glasvezel” in Oss. Meld u vandaag nog aan bij Stipte.

Als 30% van de gemeente Oss zich aanmeldt, dan wordt het netwerk aangelegd. Uw aanmelding telt direct mee!

Glasvezel in Oss

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland. Meld u vandaag nog aan!

  • Interactieve TV met standaard 115 zenders
  • Extra premium zenders
  • Vaste telefoon
  • VIP installatie door monteur
  • TV programma opnemen
  • Uitzending Gemist en Begin Gemist
  • TV kijken op tablet of laptop, overal in Europa
  • Supersnel Internet

Overstappen naar Glasvezel in Oss van Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg en telt meteen mee met het minimaal te behalen aanmeldingen van 30% in Oss. Zodra het minimaal te behalen aanmeldingen is behaald, zal er overgaan worden tot het aanleggen van glasvezel. Daarna zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Wij zullen u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1
Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2
Na uw aanmelding telt deze direct mee in het minimaal te halen aanmeldingen van 30% in de gemeente Oss. Na het behalen van deze 30% zal er glasvezel in Oss worden aangelegd.

Stap 3
Na aanleg van de glasvezel neemt onze contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

Stap 4
De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

Stap 5
Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Het is nu of nooit. Lees meer over Glasvezel in Oss.

Ontdek wat Stipte voor u in Oss beschikbaar heeft.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.


Controleer Gegevens worden gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws

Winkelwagen