Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, dan kiest u voor dit abonnement.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer en een slimme en veilige VPN – voor meerdere apparaten in één licentie.

Het meest complete pakket via Glasvezel exclusief voor de bewoners in Oldambt van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van Stipte af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Koppel geniet van Glasvezel

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard 120 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Ontdek wat Stipte voor u beschikbaar heeft.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Toch nog vragen voor u klant wilt worden?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Overstappen als bewoner in Oldambt naar Glasvezel van Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is al genoeg. Na uw aanmelding zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

  Wij zullen u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

   

  Contact met ons
  Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur.

  De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

   

  • Stap 1

  Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

   

  • Stap 2

  De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

   

  • Stap 3

  Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

  Updates Glasvezel in het Westerkwartier.

  • 07 januari 2021
   Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over het Glasvezelproject in Oldambt van Glasdraad bekijk dan regelmatig deze nieuws pagina. Alle updates die wij hebben betreffende dit project zullen wij direct plaatsen in dit gedeelte. Mocht u toch nog vragen hebben, stuurt u dan ons een email: administratie@stipte.nl