Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, dan kiest u voor dit abonnement.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Internet beveiliging voor u en uw gezin met anti-virus, anti-ransomware, webcambeveiliging, wachtwoordbeheer en een slimme en veilige VPN – voor meerdere apparaten in één licentie.

Fase 5 is al gestart in Flevoland, gefeliciteerd! Dat betekent dat er op dit moment al druk gewerkt wordt aan de aanleg van Glasvezel in Flevoland. Het is nu dus de tijd om uw provider te kiezen. En waarom dan niet de provider die er voor zorgt dat alles bij u thuis wordt aangesloten en u uitleg geeft! Hoe fijn is dat, dat u kosteloos een monteur thuis op bezoek krijgt die alles voor u aansluit? Ook biedt Stipte u het meest complete basis zenderpakket, dus zonder extra premium-pakketten kunt u genieten van heel veel zenders. Doe daarom de postcodecheck en meld u aan!

Als u toch nog even informatie wilt inwinnen. De volgende dagen staan wij met de Glasvezelbus klaar om al uw vragen te beantwoorden:

 • Woensdag 17/6 van 12 tot 17 op de parkeerplaats het Tussendek in Dronten
 • Zaterdag 20/6 van 10 tot 16 op de parkeerplaats het Tussendek in Dronten
 • Woensdag 24/6 van 13 tot 16 bij de Glasvezelcentrale tussen Dronten en Lelystad tegenover Biddingweg 26
 • Zaterdag 27/6 van 10 tot 13 bij de Glasvezelcentrale tussen Dronten en Lelystad tegenover Biddingweg 26

Glasvezel Flevoland

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard 120 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Overstappen naar Glasvezel in Flevoland naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen. Wij zullen u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

 

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket via glasvezel in Flevoland gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 

 • Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

 

 • Stap 2

Vanaf de 15e dag starten wij met het opleveren van de door u aangevraagde dienst mits Glasdraad glasvezel voor u heeft vrijgegeven. De oplevering duurt daarna gemiddeld 14 dagen.

 

 • Stap 3

Onze VIP monteur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

 

 • Stap 4

De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

 

 • Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Updates Glasvezel in Flevoland.

 

 • 11 maart 2020
  Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over het Glasvezelproject van Glasdraad in Flevoland bekijk dan regelmatig deze nieuws pagina. Alle updates die wij hebben betreffende dit project zullen wij direct plaatsen in dit gedeelte. Mocht u toch nog vragen hebben, stuurt u dan ons een email: administratie@stipte.nl

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.

Ontdek wat Stipte voor u in Flevoland beschikbaar heeft.

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen

Toch nog vragen voor u klant wilt worden?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de ster.