Alles in 1

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet

Geen televisie abonnement gewenst, maar wel het allersnelste internet met de geavanceerde Fritz!box met uitmuntende wifi? Ook dat kan bij ons. Dan kiest u voor ons internet abonnement zonder poespas.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet beveiliging

Eersteklas beveiliging voor u en uw kinderen, welke u kan gebruiken op uw computer, Mac en mobiel. Inclusief anti-virus, anti-ransomware, webcam-beveiliging, wachtwoordbeheer.

Glasvezel voor de bewoners in de gemeente Duivendrecht.

Het meest complete pakket via Glasvezel exclusief voor de bewoners in de gemeente Duivendrecht van Stipte houdt in dat u onder andere de meeste TV-zenders in het basispakket heeft, dus zonder extra kosten. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog uw glasvezelabonnement van Stipte af. Zo zorgt u dat u verbonden blijft met uw wereld!

Nu met eerste jaar gratis internetbeveiliging en 6 maanden Ziggo Sport!

Gezin geniet van Glasvezel

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard meer dan 125 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Op dit moment zijn wij druk bezig ons netwerk gereed te maken voor de levering over het netwerk van ODF. Vul hieronder het formulier volledig in zodat wij contact met u op kunnen nemen zodra wij bij u onze diensten kunnen leveren.

Laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  Gezin kijkt TV