Alles-in-1 Glasvezel van Stipte

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, kiest voor dit abonnement.

Definitief geen glasvezel van E-Fiber in Amstelveen.

Helaas hebben wij zojuist te horen gekregen dat de aanleg van een glasvezel netwerk door E-Fiber in Amstelveen niet door gaat. Dit is zojuist door E-Fiber bekend gemaakt. De beslissing is het gevolg van het feit dat de gemeente geen samenwerkingsovereenkomst wil sluiten en KPN enkele weken geleden ook heeft aangekondigd een groot deel van Amstelveen van glasvezel te willen voorzien. E-Fiber vindt dat het aanleggen van meerdere glasvezelnetwerken in één gemeente kapitaalvernietiging is.

Glasvezel in Amstelveen

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete Alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

 • Interactieve TV met standaard 128 zenders
 • VIP installatie door onze monteur
 • TV programma opnemen
 • Uitzending Gemist en Begin Gemist
 • TV kijken op tablet of smartphone, overal in Europa
 • Supersnel Internet
 • Internetbeveiliging
 • Vaste telefoon

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.30 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

 

 • Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

 

 • Stap 2

Na uw aanmelding telt deze direct mee in het minimaal te halen aanmeldingen van 30% in de gemeente Amstelveen. Na het behalen van deze 30% zal er glasvezel in Amstelveen worden aangelegd.

 

 • Stap 3

Na aanleg van de glasvezel neemt onze contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

 

 • Stap 4

De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

 

 • Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Het is nu of nooit. Lees meer over Glasvezel in Amstelveen.

Updates Glasvezel in Amstelveen.

   • 23 maart 2020
    Definitief geen glasvezel in Amstelveen.
    Helaas hebben wij zojuist te horen gekregen vanuit E-Fiber dat de aanleg van een glasvezel netwerk door E-Fiber in Amstelveen niet door gaat. Dit is zojuist door E-Fiber bekend gemaakt. De beslissing is het gevolg van het feit dat de gemeente geen samenwerkingsovereenkomst wil sluiten en KPN enkele weken geleden ook heeft aangekondigd een groot deel van Amstelveen van glasvezel te willen voorzien. E-Fiber vindt dat het aanleggen van meerdere glasvezelnetwerken in één gemeente kapitaalvernietiging is.

 

   • 11 maart 2020
    Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over het Glasvezelproject in Amstelveen bekijk dan regelmatig deze nieuws pagina. Alle updates die wij hebben betreffende dit project zullen wij direct plaatsen in dit gedeelte. Mocht u toch nog vragen hebben, stuurt u dan ons een email: administratie@stipte.nl

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.