Alles-in-1 Glasvezel van Stipte

Voor wie gewoon alles goed geregeld wil hebben bieden wij een pakket met supersnel, betrouwbaar internet, een uitgebreid televisie pakket en vaste telefonie.

Internet en bellen

Heeft u uw televisie al anders geregeld of heeft u geen behoefte aan een televisie-abonnement, kies dan alleen voor internet en bellen. Uiteraard kunt u ook later nog televisie toevoegen.

Internet

Wie gewoon supersnel en betrouwbaar internet wil zonder poespas, kiest voor dit abonnement.

Eindelijk is er de kans op Glasvezel in Amstelveen. Als u graag verbonden wil blijven met de wereld dan kies je nu voor Stipte. Neem het Alles-in-1 pakket van Stipte en je hebt supersnel internet, de meeste TV-zenders in het basispakket en vaste telefonie. Kies je voor een provider die ontzorgt, dan kies je voor Stipte. Doe dat vandaag nog, uw aanmelding telt direct mee om de aanleg van Glasvezel in Amstelveen mogelijk te maken.

Glasvezel in Amstelveen

Waarom Stipte?

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij ons kan het echt. Maak kennis met het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland. Stap vandaag nog over.

  • Interactieve TV met standaard 115 zenders
  • Extra premium zenders
  • Vaste telefoon
  • VIP installatie door monteur
  • TV programma opnemen
  • Uitzending Gemist en Begin Gemist
  • TV kijken op tablet of laptop, overal in Europa
  • Supersnel Internet

Als u wilt weten hoe de aanleg van Glasvezel in Amstelveen verloopt, of heeft u vragen over hoe het er voor u specifiek uit komt te zien, dan bent u van harte welkom op een van onze informatieavonden. Er zal een presentatie worden gehouden waarin wordt uitgelegd wat de aanleg van Glasvezel precies inhoudt en welke voordelen dit voor u heeft. Na de presentatie staan wij graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
U bent van harte welkom op:

 

07 januari, Wijkcentrum Westend (vanaf 19.30 uur)
Westwijkplein 3, Amstelveen

 

13 januari 2020, Wijkcentrum Nes aan de Amstel (vanaf 19.30 uur)
Pastoor van Zantenlaan 33, Nes aan de Amstel

 

14 januari 2020, Bowling de Kegel (vanaf 19.30 uur)
Bovenkerkerweg 81, Amstelveen

 

20 janauri 2020, Amstelveen College (vanaf 19.30 uur)
Sportlaan 27, Amstelveen

 

21 januari 2020, Anna Kerk (vanaf 19.30 uur)
Amsterdamseweg 22, Amstelveen

Overstappen naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-29 44 44 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

De oplevering van uw Alles-in-1 pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1
Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2
Na uw aanmelding telt deze direct mee in het minimaal te halen aanmeldingen van 30% in de gemeente Amstelveen. Na het behalen van deze 30% zal er glasvezel in de gemeente Amstelveen worden aangelegd.

Stap 3
Na aanleg van de glasvezel neemt onze monteur contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

Stap 4
De VIP monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, bekabelen, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

Stap 5
Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Eén van de meest Hollandse providers van Nederland

Stipte is een 100% Nederlandse dienstenaanbieder. Niet beursgenoteerd, geen andere aandeelhouders dan de mensen die er werken. Gewoon omdat wij met een groep enthousiaste medewerkers, diensten willen leveren aan mensen die deze graag willen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kies dan voor één van onze pakketten en krijg goede diensten voor een goede prijs. Ons enthousiasme krijg u er gratis bij.

Nu of nooit! Meld u nu aan en betaal het eerste half jaar helemaal niets!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.


Controleer Gegevens worden gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws

Winkelwagen