Alles-in-1 is het meest complete pakket van Stipte met TV, internet en bellen voor thuis.

Alles-in-1 van Stipte

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt. bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Altijd de beste service

Wij van Stipte staan dagelijks voor u klaar en wij denken graag met u mee.

Het meest complete TV pakket

Bij Stipte krijgt u het meest complete basispakket van Nederland. Inclusief zenders als Fox Sport, BBC en Discovery. Maar natuurlijk ook alle Nederlandse zenders inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken. En via onze App kan dat zelfs waar in Europa u ook bent.

Alles-in-1

Wilt u snel kunnen internetten, tv kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een alles-in-1 pakket.

Met een alles-in-1 pakket heeft u de beste wifi overal in huis. De beste tv kwaliteit met alle zenders die voor u van toepassing zijn.

Gemakkelijke overstap

Met een alles-in-1 pakket van Stipte heeft geen problemen met de eventuele overstap, wij van Stipte hebben een overstapservice voor u waardoor u geen problemen zult hebben met de overstap. Bij ons heeft u betrouwbaar internet met een zeer hoge kwaliteit.

Heeft u nog eventuele verdere vragen, of heeft u geen idee of deze bundel bij u past. Neem dan gerust contact met ons op. U zult één van onze specialisten aan de telefoon krijgen die u precies kan helpen met het juiste pakket te kiezen.

Man geniet van Glasvezel

Nu of nooit! Meld u nu aan en betaal het eerste half jaar helemaal niets!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen