Alles-in-1 is het meest complete pakket van Stipte met TV, internet en bellen voor thuis.

Alles volledig geïnstalleerd

Wij garanderen een complete installatie. Onze monteur komt. bij u langs en bepaalt samen met u hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Het eerste half jaar helemaal gratis

Sluit vandaag nog een abonnement bij Stipte af en betaal het eerste half jaar helemaal niets voor internet, TV en bellen. U bent met glasvezel klaar voor de toekomst, laat deze kans daarom niet voorbij schieten en zorg dat glasvezel bij u wordt aangelegd.

Het meest complete TV pakket

Bij Stipte krijgt u het meest complete basispakket van Nederland. Inclusief zenders als Fox Sport, BBC en Discovery. Maar natuurlijk ook alle Nederlandse zenders inclusief de mogelijkheid om op te nemen, te pauzeren en terug te kijken. En via onze App kan dat zelfs waar in Europa u ook bent.

Alles-in-1

Wilt u snel kunnen internetten, tv kijken en kunnen bellen, kies dan nu voor een Alles-in-1 pakket. En omdat u in de gemeente Oss woont, hoeft u het eerste half jaar geen abonnementskosten te betalen.

Kies nu voor Stipte

In u gemeente willen we graag dat E-Fiber glasvezel aan gaat leggen en wij onze diensten over het glasvezel gaan leveren. Meld u dus vandaag nog aan, dan telt dit direct mee voor de 30% van de aanmeldingen die nodig zijn voor de aanleg van glasvezel. En u begint dan direct met besparen want de eerste 6 maanden heeft u helemaal geen abonnementskosten.

Nu of nooit! Meld u nu aan en betaal het eerste half jaar helemaal niets!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen