Belangrijke update over Glasvezel in Oss

Update Glasvezel in Oss.

–14 december 2019–

Inmiddels is de actie breeduit gecommuniceerd. Iedereen die zich al heeft ingeschreven bij Stipte heeft inmiddels bericht gehad dat de 6 maanden gratis actie ook voor hun van toepassing is. Ook onze winkel op De Heuvel 6 in Oss (tegenover de Jamin) is weer open van woensdag tot en met zaterdag. Dus heeft u nog vragen, kom dan gerust even bij ons langs.

 

–28 november 2019-

Stipte heeft een nieuwe actie om toch de mogelijkheid te bieden glasvezel aan te leggen bij u in de gemeente. Voor iedereen die zich aanmeldt geldt dat het eerste half jaar er geen abonnementskosten worden berekend. Dus voor u is er veel voordeel te halen, u krijgt gratis glasvezel aangelegd en u bespaart 6 maanden aan abonnementskosten. Beslis daarom vandaag en geniet van het voordeel.

 

–15 november 2019–

Vandaag is er door E-Fiber een persbericht uitgegeven waarin is bevestigd wat we eigenlijk al wisten. De 30% is niet gehaald. De komende maand zullen E-Fiber de gemeente en de providers in gesprek gaan om te kijken of er een passende oplossing te vinden is. Een eventuele verlenging van de campagne is nog niet uitgesloten.

Wethouder Den Brok: ‘Oss lijkt een witte vlek te worden in Noordoost Brabant. Bijna alle gemeenten om ons heen hebben glasvezel of krijgen dat binnenkort. Glasvezel is noodzakelijk voor economische ontwikkeling en werkgelegenheid van de toekomst. Datagebruik groeit zo’n 40% per jaar. Die groei zit bij bedrijven, bij het onderwijs dat steeds meer digitaal is en bij de zorg. En natuurlijk in onze huishoudens. Oss heeft glasvezel nodig om deze ontwikkelingen bij te houden.’

Uiteraard zijn wij van Stipte ook druk om te kijken of we het toch voor elkaar kunnen krijgen om glasvezel in Oss te krijgen. We houden u hier op de hoogte.

 

–1 november 2019–

Nu of nooit voor Glasvezel in Oss.

In de afgelopen maanden hebben we u overladen met informatie over glasvezel in Oss. Daarbij hebben we aangegeven dat we voor 1 november 30% aan inschrijvingen moeten hebben voordat E-Fiber besluit over de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Oss.

Het is november dus E-fiber gaat kijken hoe ver we zijn. Zoals al vaker aangegeven is het project geen daverend succes. Ondanks dat de Ossenaren enthousiast zijn over de aanleg van een glasvezelnetwerk, is de drempel voor velen toch te hoog gebleken om nu een contract voor 1 jaar aan te gaan zodat dat glasvezelnetwerk er ook daadwerkelijk komt. Dat de 30% niet gehaald is, lijkt dan ook overduidelijk.

Hoe nu dan verder?
De komende dagen wordt er gekeken wat de huidige stand is waarna er een beslissing wordt genomen over de voortgang. Daar zien wij eigenlijk 3 opties:
1. Ondanks een laag percentage wordt er toch aangelegd.
2. Als gevolg van laag percentage gaat de aanleg van glasvezel in Oss niet door.
3. Er wordt een tussenvariant bedacht waarbij de deadline eenmalig wordt verschoven om toch voldoende inschrijvingen binnen te halen. Met andere woorden: we gaan verlengen.

Wat kunt u nu doen? Heeft u zich al aangemeld, wacht dan de komende twee weken even rustig af. Zodra er nieuws is, zullen we dat onmiddellijk met u delen. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan zo snel mogelijk via het aanvraagformulier wat huis aan huis is verspreid of via onderstaande postcodecheck. Alle aanmeldingen die we nu nog binnenkrijgen helpen mee om de beslissing de goede kant op te laten vallen.

Twijfelt u toch?

Als in Oss de 30% niet wordt gehaald, legt E-Fiber ook geen glasvezel aan. Dat betekent dat glasvezel aan u voorbij schiet voor nu, maar ook voor in de toekomst. U blijft dan vast zitten aan uw huidige aanbieder en u ook in de toekomst geen overstap kunt maken en beperkt u zich in uw keuze. Zeg daarom nu JA tegen glasvezel, en mocht het u niet bevallen dan stapt u na een jaar weer over naar uw oude aanbieder. Die keuze heeft u dan, maar als de 30% niet wordt gehaald vervalt die keuze. Niet alleen voor nu, maar voor altijd! Stap over naar Stipte, probeer het een jaar en wij garanderen dat u er geen spijt van krijgt.

Op naar 30%. Op naar Glasvezel in Oss. Meld u vandaag nog aan!

Let op!

Volgens onze administratie voert u een ongeldige extentie in. We geven u de opties die volgens onze administratie wel geldig zijn.

ControleerDe combinatie wordt gecontroleerd...

Helaas...

Op dit moment bieden wij nog geen pakketten voor uw postcode aan....

Goed nieuws!

Dit adres is aangesloten op SMD.

Winkelwagen