Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

(Opgelost) Storing Hoeksche Waard


00:25 uur: De kapotte glasvezelkabel is hersteld, ook was er een stroomkabel defect geraakt waardoor deze storing langer heeft geduurd dit op te lossen. Op dit moment zien wij dat alle modems weer werken en dat u weer gebruik kan maken van onze diensten. Mocht dit niet zo zijn, reset dan onze Fritz!Box door deze even van de stroom te halen.

19:35 uur: Op dit moment is Liander bezig nog een verbinding te herstellen die ook geraakt is en flink beschadigd is. Ze werken met man en macht aan een oplossing, alleen is de oplostijd op dit moment onbekend. We houden u op de hoogte van deze storing.

15:20 uur: Wij hebben van onze partner zojuist te horen gekregen dat er nog hard gewerkt wordt aan de herstel van de kabels en de verwachting is dat deze tussen 16:00 en 19:30 uur zal worden opgelost.

13:05 uur: Op dit moment is er kabelschade in Strijen waardoor er meerdere gebieden rondom op dit moment zonder verbinding zitten. Dit is reeds bekend bij E-Fiber en zij werken aan een oplossing.

12:56 uur: Op dit moment hebben wij meerdere meldingen ontvangen van onze klanten van een storing die actief is in de Hoeksche Waard. Momenteel wordt er onderzoek verricht door onze technische dienst wat er precies aan de hand, maar het lijkt erop dat er ergens graafschade is ontstaan. Zodra wij meer informatie ontvangen, zullen wij dit artikel updaten om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Inhoudsopgave