Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

OPGELOST 15-03 Storing televisiedienst


15-03-2023 15:10uur
Wij hebben zojuist van onze netwerkpartner te horen gekregen dat de televisie storing is verholpen.

Mocht u toch nog problemen hebben, herstart dan uw router (Fritz!Box), TV box(en) en indien aanwezig de kleine witte Raisecom. Daarna zou de verbinding vanzelf weer tot stand moeten komen. Indien na een herstart de diensten zich niet herstellen, neem dan even contact met ons op.

Wij hopen dat u weer met veel plezier gebruik kan maken van onze televisiedienst.

————————————————————————

15-03-2023 12:09uur
Momenteel hebben wij een landelijke storing op onze televisiediensten, en deze is nog steeds actief helaas in grote delen van Nederland. Onze netwerkpartner is met man en macht bezig dit te herstellen, zodat u ook weer gebruik kan maken van onze televisiediensten. De storing is onderzocht en in kaart gebracht waarna nu een oplossing voor uitgerold. Wij houden u op deze pagina op de hoogte van deze storing door middel van updates.

Oplostijd: Onbekend
Verwachting nieuwe update 15:00uur.

————————————————————————

15-03-2023 07:00uur : Momenteel hebben wij meerdere berichten ontvangen dat er een storing is op onze televisiedienst. Wij gaan hier direct onderzoek naar doen met onze netwerkpartner om deze storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Afgelopen nacht hebben we wegens aanhoudende TV problemen in sommige wijkcentrales spoedonderhoud gepleegd. We zien dat nagenoeg alle verbindingen na het onderhoud weer online gekomen zijn. Mocht u problemen hebben, herstart dan uw router en indien aanwezig de kleine witte Raisecom. Daarna zou de verbinding vanzelf weer tot stand moeten komen. Indien na een herstart de diensten zich niet herstellen, neem dan even contact met ons op.

Excuses voor het ongemak, en hopen u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Stipte

Inhoudsopgave