Categorieën
< Alle onderwerpen
Print

OPGELOST 16-11-2021 10:00 Storing diensten Online

OPGELOST 16 november 2021 18.25 uur – De internetstoring is voorbij! Je kunt weer internetten en tv kijken. Heb je nog problemen? Haal je modem en tv-ontvanger even van het stroom en wacht 30 seconden. Hierna steek je de stekker weer in het stopcontact en ben je binnen 5 minuten online. (bron Online.nl)

——————————————-

16:30 uur – Op dit moment verrichten monteurs laswerkzaamheden om de internetverbinding te herstellen. (bron: Online.nl) U kunt ook deze storing volgen op de Online website https://www.online.nl/klantenservice/meldingen-en-storingen/16-november-2021-storing-internet-kpn/ (bron: Online.nl)

——————————————-

12.01 uur – De oorzaak van de storing is gevonden: er is een kabelbreuk opgetreden door graafwerkzaamheden. Hierdoor is de verbinding naar onze centrale verbroken. Er wordt hard gewerkt om dit te herstellen. Het is nog onduidelijk hoe lang dit kan duren. U kunt ook deze storing volgen op de Online website https://www.online.nl/klantenservice/meldingen-en-storingen/16-november-2021-storing-internet-kpn/ (bron: Online.nl)

——————————————-

10:00uur – Er is momenteel een storing actief op alle diensten van Online. Ben u een tijd geleden overgegaan van Stipte naar Online, en heeft u geen diensten meer, dan willen wij u vragen contact op te nemen met Online op telefoonnummer 088-0038500. U kunt ook deze pagina in de gaten houden over mogelijke updates van deze storing. (bron Online.nl)

Inhoudsopgave