Een pakket met Internet via glasvezel. Dit pakket is later eenvoudig uitbreidbaar met vaste telefoon, digitale televisie of interactieve televisie.

Internet

Voor € 49.95 p.m.
Kies uw pakket
Supersnel internet via Glasvezel

Overstappen naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Geen callcenters

Stipte werkt alleen met eigen mensen en niet met callcenters. Zo zorgen we er voor dat de lijnen letterlijk kort blijven en dat we al uw mogelijke vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en oplossen. Uw aansluiting zal dan ook met de grootste zorg en service worden opgeleverd.

Contact met ons

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-294444 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

De oplevering van uw Internet pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2

Nadat uw woning is aangesloten op glasvezel starten wij met de oplevering van de door u aangevraagde dienst.

Stap 3

U ontvangt voor de oplever datum van ons een brief met daarin de instructies hoe u uw computer en telefoon kunt aansluiten op de Fritz!Box modem.

Terug naar Stipte Glasvezel