Een veelzijdig pakket voor het hele gezin. Internet via glasvezel, vaste telefoon met nummerbehoud en Digitale TV en radio en een basis installatie door onze monteur.

Family

Voor € 54.95 p.m.
Kies uw pakket
Supersnel internet via Glasvezel Digitale TV met 30 TV-Zenders
Extra Premium Zenders Onbeperkt bellen
Installatie door een monteur Vaste Telefoon

Overstappen naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.

Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Contact met ons

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-294444 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur, en op zaterdag van 9.00 – 17.30 uur.

De oplevering van uw Family pakket gebeurt aan de hand van een aantal duidelijke stappen:

Stap 1

Na uw aanmelding heeft u wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd waarin u uw aanmelding nog kunt wijzigen of annuleren.

Stap 2

Nadat uw woning is aangesloten op glasvezel starten wij met de oplevering van de door u aangevraagde dienst.

Stap 3

Onze monteur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak om persoonlijk alles bij u te komen installeren en werkend achter te laten.

Stap 4

De monteur zal op de afgesproken dag alles bij u aansluiten, installeren, opruimen en demonstreren. Als de monteur weggaat werkt alles gegarandeerd.

Stap 5

Pas nadat alles werkend is opgeleverd start de facturatie van het door u gekozen abonnement.

Terug naar Stipte Glasvezel