Een veelzijdig pakket voor het hele gezin.

  • Digitale TV
  • Internet
  • Vaste en mobiele telefonie

Family

Vanaf € 39.95 p.m.

Kies uw pakket

 

Met Digitale TV van Stipte ontvangt u draadloos 30 populaire TV-zenders. Wilt u ook nog FOX Sports ontvangen? Dan kunt u dit bij uw aanmelding aangeven of tussentijds bij Stipte aanvragen.

NPO 1

NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

NPO 2

NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

NPO 3

NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

RTL 4

RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

RTL 5

RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

SBS 6

SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

RTL 7

RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

Veronica - Disney XD

Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

Net5

NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

RTL 8

RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

RTL Z

De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

FOX

FOX is een zender waar u kan genieten van live sportprogramma’s , films en internationale hitseries.

Een

ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

Canvas

Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

Ketnet

De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

Discovery Channel

Discovery is dé zender voor non-fictie entertainment en laat zien hoe boeiend en verrassend de wereld kan zijn.

Investigation Discovery

ID is een non-fictie crime zender. Voor iedereen die geïnteresseerd is in in misdaad en wil weten wat er komt kijken bij het oplossen van deze criminele zaken.

TLC

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment zender voor vrouwen die vol in het leven staan. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

National Geographic

National Geographic is een documentairezender met programma’s over natuur, cultuur en maatschappij. Bij National Geographic Channel ontdekt u hoe fascinerend onze wereld is.

BBC One HD

BBC One is het eerste kanaal van de British Broadcasting Corporation en brengt nieuws, informatie, sportprogramma’s en natuurlijk bekende Britse series.

BBC Two HD

BBC Two is de tweede Britse televisiezender van de BBC. De zender besteedt ruime aandacht aan kunst, muziek en kennis.

Eurosport

Eurosport is de grootste sportzender van Europa. Met elke dag de spectaculairste sporten en uitgebreide LIVE uitzendingen. Dagelijk genieten van voetbal, tennis, wielrennen, atlekiek en nog veel meer!

Spike

Spike Nederland is de Nederlandse versie van de Amerikaanse zender Spike die sinds 2018 door het leven gaat als Paramount Network

Nickelodeon - Spike

Nickelodeon is een van de populairste kinderzenders met vele hitseries. In de ochtend wat meer gericht op de kleintjes terwijl het later op de avond overgaat in TeenNick waar de series in hun originele Engelse versie te zien zijn. Vanaf 21:00 t/m 02:00 wordt Nickelodeon vervangen door de mannenzender Spike. Deze zender biedt entertainment met een scherp randje, door originele programma’s zoals Bellator MMA, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.

Disney Channel

Disney Channel is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden.

Disney Junior

Disney Junior is een digitale Nederlandstalige televisiezender voor jonge kinderen en hun ouders in het bezit van The Walt Disney Company. Het doel van de zender is spelenderwijs leren rekenen, Nederlands leren en vormen herkennen. De zender zendt 18 uur per dag uit (van 0 tot 6.00 uur gaat de zender uit de ether)

Comedy Central

Comedy Central is dé zender voor de humor. Een zender die 24 uur per dag komedie uitzendt. Met veel sitcoms, animatie, stand-up comedy en talkshows is Comedy Central een zender die je aan de buis gekluisterd laat van het lachen.

MTV

MTV is de lifestyle- en muziekzender voor jongeren in Nederland.

CNN

CNN is een internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws, achergronden, sport en politiek.

24Kitchen

Op 24Kitchen is er 24 uur per dag aandacht voor de keuken. Met een groot aantal eigen Nederlandse producties, maar ook met de bekende internationale chefkoks.

Meiden van Holland Hard

Op Meiden van Holland Hard is 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beste Nederlandse porno die nergens anders te zien is.

Regionale zender

U ontvangt de regionale zender die op u betrekking heeft.

Xite

XITE is dé jongeren muziekzender van Nederland, met het uitzenden van 24/7 muziek gerelateerde content en eigen formats die gepresenteerd worden door XITE's VJ team voorziet XITE de doelgroep van 13-28 van hun dagelijkse portie muziek en entertainment.