Internet en telefonie onder één dak

  • Internet tot 100Mb
  • Telefonie

Stipte zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt overstappen. Vertel ons de dag waarop je wilt overstappen en wij zorgen ervoor dat je wordt aangesloten*. stipte zegt het analoge telefoonabonnement van KPN (indien van toepassing) voor je op.

  1. Bestel je stipte combinatiepakket en geef aan op welke dag je wenst over te stappen.
  2. Heb je nu een internetabonnement van een andere aanbieder? Dit abonnement moet je zelf opzeggen.
  3. In een aantal gevallen dien je zelf het telefoonabonnement op te zeggen. Je kunt altijd onze klantenservice bellen als je niet zeker weet of je een analoge KPN aansluiting hebt.

Houd je rekening met het volgende? Om te voorkomen dat je tijdelijk zonder diensten komt te zitten, is het belangrijk dat stipte de diensten oplevert voordat jouw huidige provider de diensten beëindigt. Dit kun je doen door tijdens je aanmelding een wensdatum op te geven: stipte zal dan proberen op of rond deze datum de diensten op te leveren.

*) Het is mogelijk dat de internetverbinding enige uren niet bruikbaar is. stipte is voor het overstappen afhankelijk van de medewerking van derde partijen en kan daarom geen garanties afgeven over de duur dat je internetverbinding niet beschikbaar zal zijn. Alhoewel stipte zich zal inzetten om de downtime zo beperkt mogelijk te houden, aanvaardt zij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de daadwerkelijke downtime.