Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Kies uw pakket

Gelijktijdig opnemenGratis Opnemen
Bij het Alles-in-1 iTV pakket krijgt u standaard de mogelijkheid om tv-programma’s op te nemen. Dat kan ook moeiteloos gelijktijdig. Alles-in-1 iTV biedt u de mogelijkheid om tot wel 6 tv-programma’s gelijktijdig op te nemen. En dit allemaal zonder dat u hiervoor extra hoeft te betalen. Dat noemen wij een ‘Alles-in-1 pakket’. Zo hoeft u niets te missen.

Meer informatie over het Opname Pakket .

Heel eenvoudig opnames plannen
Met het opname pakket is het heel eenvoudig plannen. Dit kan voor programma’s die u nu aan het kijken bent, maar ook voor programma’s die pas morgen of overmorgen beginnen, middels de optie “TV Gids” in het TV menu. Ook leveren we een App waarmee u niet alleen live tv mee kunt kijken, maar ook middels de optie ‘TV-gids’, eenvoudig uw opnames kunt plannen. De TV App kunt u downloaden in de App Store of in Google Play onder de zoekterm Stipte TV.

Opgenomen programma’s overal in huis terugkijken
De opnames die u op de tv-ontvanger beneden opneemt, kunt u uiteraard ook op de andere tv-ontvangers in huis terugkijken. Daardoor kunt u ook een opgenomen film waar u beneden aan begint, in de slaapkamer afkijken als het u toch te laat wordt. En mocht u onverhoopt een probleem hebben met uw tv-ontvanger waardoor wij deze komen vervangen, dan blijven ook op de nieuwe tv-ontvanger uw opnames gewoon bewaart. Dit komt omdat we uw opnames in ons netwerk bewaren en niet op de schijf van de tv-ontvanger zelf. Wel zo handig.

Opnames tot een jaar terugkijken
Alle uw opnames, blijven standaard tot 12 maanden nadat u ze heeft opgenomen bewaard. Na deze 12 maanden verdwijnen ze weer automatisch en komt de ruimte voor opnames voor u gewoon weer vrij. Standaard heeft u 50 uur de ruimte om op te nemen. Als dat toch niet voldoende is, kunt u dit voor 5 Euro per maand eenvoudig opwaarderen naar maar liefst 200 uur.

De zenders die u op kunt nemen
Hieronder vindt u een overzicht van de zenders die u momenteel kunt opnemen. Deze lijst kan regelmatig worden uitgebreid. Zoals u kunt zien, zijn niet alle zenders op te nemen. Als een zender niet opgenomen kan worden, is dat een keuze of een verplichting van de zender en niet van Stipte.

NPO 1

NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

NPO 2

NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

NPO 3

NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

RTL 4

RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

RTL 5

RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

SBS 6

SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

RTL 7

RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

Veronica - Disney XD

Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

Net5

NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

RTL 8

RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

RTL Z

De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

FOX

FOX is een zender waar u kan genieten van live sportprogramma’s , films en internationale hitseries.

Een

ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

Canvas

Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

SBS 9

SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

Travelxp

Travelxp HD biedt reis- en lifestyleprogramma’s aan en ontwikkelt honder procent eigen producties

Discovery

Discovery is dé zender voor non-fictie entertainment en laat zien hoe boeiend en verrassend de wereld kan zijn.

Discovery Science

Discovery Science haalt de wetenschap uit het laboratorium en plaatst het midden in het leven. Wetenschap wordt interessant, relevant en vooral… leuk!

Investigation Discovery

Investigation Discovery is een non-fictie crime zender. Voor iedereen die geïnteresseerd is in in misdaad en wil weten wat er komt kijken bij het oplossen van deze criminele zaken.

TLC

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment zender voor vrouwen die vol in het leven staan. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

National Geographic

National Geographic is een documentairezender met programma’s over natuur, cultuur en maatschappij. Bij National Geographic Channel ontdekt u hoe fascinerend onze wereld is.

History Channel

History Channel de zender met series en programma's, geïnspireerd door gisteren en gevormd door morgen.

Film Europe

Film Europe: Dag en nacht draaien op Film Europe HD de mooiste, exclusieve, Europese films.

Eurosport

Eurosport is de grootste sportzender van Europa. Met elke dag de spectaculairste sporten en uitgebreide LIVE uitzendingen. Dagelijk genieten van voetbal, tennis, wielrennen, atlekiek en nog veel meer!

Eurosport 2

Eurosport 2 is het tweede kanaal van de grootste Europese sportzender. Op deze zender is er veel aandacht voor teamsporten en de sporten die wat minder populair zijn in Europa.

Bloomberg

Bloomberg levert bedrijvennieuws, data, analyses en video's aan de wereld, met verhalen uit Businessweek en Bloomberg News.

Spike

Spike Nederland is de Nederlandse versie van de Amerikaanse zender Spike die sinds 2018 door het leven gaat als Paramount Network

FOX Sports 1 Eredivisie

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

FOX Sports 2 Eredivisie

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

FOX Sports 3 Eredivisie

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

FOX Sports 4 International

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

FOX Sports 5 International

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

FOX Sports 6 International

FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

Nickelodeon - Spike

Nickelodeon is een van de populairste kinderzenders met vele hitseries. In de ochtend wat meer gericht op de kleintjes terwijl het later op de avond overgaat in TeenNick waar de series in hun originele Engelse versie te zien zijn. Vanaf 21:00 t/m 02:00 wordt Nickelodeon vervangen door de mannenzender Spike. Deze zender biedt entertainment met een scherp randje, door originele programma’s zoals Bellator MMA, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.

Disney Channel

Disney Channel is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden.

Disney Junior

Disney Junior is een digitale Nederlandstalige televisiezender voor jonge kinderen en hun ouders in het bezit van The Walt Disney Company. Het doel van de zender is spelenderwijs leren rekenen, Nederlands leren en vormen herkennen. De zender zendt 18 uur per dag uit (van 0 tot 6.00 uur gaat de zender uit de ether)

Comedy Central

Comedy Central is dé zender voor de humor. Een zender die 24 uur per dag komedie uitzendt. Met veel sitcoms, animatie, stand-up comedy en talkshows is Comedy Central een zender die je aan de buis gekluisterd laat van het lachen.

TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit.

24Kitchen

Op 24Kitchen is er 24 uur per dag aandacht voor de keuken. Met een groot aantal eigen Nederlandse producties, maar ook met de bekende internationale chefkoks.

ARD

ARD het eerst Duitse publieke net. Op deze zender veel nieuws, sport en entertainment.

ZDF

ZDF is de tweede Duitse publieke omroep en biedt een combinatie van nieuws en vooral ook entertainment.

TV Noord-Holland

Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

AT5

AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

TV West

TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

Omrop Fryslan Televisie

Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

TV Noord

TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

TV Drenthe

TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

TV Oost

TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

Omroep Flevoland TV

Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

RTV Utrecht

RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

TV Gelderland

TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

TV Rijnmond

TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Omroep Brabant TV

Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

L1 TV

L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

Nu overstappen