Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Vanaf € 54.95 p.m.

Kies uw pakket

Supersnel internet
Supersnel internet is mooi. Maar u heeft er niet veel aan als u het niet nodig heeft. Daarom leveren wij u graag een internetverbinding met een snelheid die past bij uw werkelijke verbruik. Of het nou gaat om een gewone internetverbinding of om een verbinding via glasvezel; wij raden u altijd aan om te kiezen voor het instappakket. Mocht u later toch sneller willen, dan is één telefoontje genoeg om de snelheid te verhogen.

Klik hier voor de mogelijkheden voor sneller internet.

Basis internet
Stipte levert internet via de telefoonlijn en via glasvezel. Wij noemen dat Basis Internet. De werkelijke snelheid van Basis Internet wordt bepaald door de afstand tussen uw woning en de wijkcentrale. Hoe korter deze afstand is, hoe hoger de werkelijke snelheid. Om die reden kan het gebeuren dat we geen Basis 50 of Basis 100 kunnen leveren naar uw woning of bedrijf.

Sneller internet
Wilt u een hogere snelheid? Daarvoor betaalt u een extra bedrag per maand, zoals aangegeven in het onderstaande overzicht:

Basis
Basis Internet download upload extra
Basis 30 tot 30MB tot 3Mb
Basis 50 tot 50MB tot 5MB €5,00
Basis 100 tot 100MB tot 10MB €10,00
Glasvezel
Glasvezel internet download upload extra
Glasvezel 50 50MB 50Mb €10,00
Glazevel 100 100MB 100MB €20,00
Glasvezel 500 500MB 500MB €30,00

Glasvezel
Is uw woning of bedrijf aangesloten op Glasvezel? U kunt bij ons kiezen voor snelheden van 50MB tot maar liefst 500 MB. Voor internet via Glasvezel betaalt u een bedrag extra per maand zoals aangegeven in het onderstaande overzicht:

FRITZ!Box draadloos modem
FritzBox 7360Onze monteur plaatst bij u een draadloos FRITZ!Box 7360 modem. Met dit modem kunt u draadloos internetten via computer, tablet, smartphone en laptop. Heeft u een grote woning, of zijn er veel WiFi hotspots in de buurt, dan is de FRITZ!Box 7490 het meest geschikte modem. U ontvangt hiermee namelijk een nog sterker WiFi signaal. Deze modem kunt u eenvoudig bijbestellen.
 

Klik hier voor meer informatie.

FRITZ!Box modem
FritzBox 7490 Bij elk pakket is de installatie van een FRITZ!Box modem standaard inbegrepen. Standaard is dat de FRITZ!Box 7360 modem. Op dit modem kunt u een vaste telefoon aansluiten met daarbij meerdere DECT-toestellen. Computers, laptops en tablets verbindt u draadloos via WiFi. Bedraad verbinden is ook goed mogelijk via de ingebouwde router.

FRITZ!Box 7490 modem
Zijn er meerdere WiFi netwerken bij u in de buurt? Dan bestaat de kans dat deze uw eigen WiFi netwerk verstoren. In dat geval adviseren wij u te kiezen voor de FRITZ!Box 7490 modem. Dit is een advanced modem die een sterker signaal afgeeft via 2,4Ghz en 5,5Ghz.

Nu overstappen