Met Stipte Mobiel stelt u zelf uw eigen bel- en databundel samen. In combinatie met een One, Family of Alles-in-1 zijn de SIM-kaarten gratis voor het hele gezin (op basis van SIM-only).

Kan ik ook een toestel krijgen?
stipte heeft regelmatig leuke aanbiedingen van mobiele abonnementen in combinatie met gratis of voordelige toestellen en bel- of SMS-bundels. Deze aanbiedingen wijzigen regelmatig. Dus heb je interesse in een Mobiel abonnement met een toestel of belbundel? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling: 0900-235 1650 (lokaal tarief) of  0320-29 4444. Zij zijn op de hoogte van de meest recente aanbiedingen en kunnen je verder informeren over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden. Of meld je hier meteen aan.

Wat heb ik nodig?
Als je kiest voor alleen een SIM-kaart, heb je een SIM-lock-vrij toestel nodig. Dit houdt in dat de provider waarvan je het toestel hebt gekregen, geen blokkade op het toestel heeft gezet. Mocht er wel een SIM-lock op jouw toestel zijn aangebracht, kan de provider deze blokkade opheffen. Neem hiervoor contact met hen op. Wanneer je een los toestel hebt gekocht zonder abonnement, zal het toestel over het algemeen al SIM-lock-vrij zijn.

Verder dient het toestel minimaal een dual-band toestel te zijn. Dit is een technische specificatie. Je vindt deze specificaties terug in de gebruiksaanwijzing van het toestel. Over het algemeen voldoen alleen hele oude toestellen niet aan deze specificaties.
Als je een toestel van stipte krijgt, is dit toestel klaar voor gebruik en heb je verder niets nodig.