Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Kies uw pakket

VIP installatie door een monteur
Als u bij ons het Alles-in-1 iTV pakket bestelt dan heeft u werkelijk nergens omkijken naar. Ook het aansluiten wordt kosteloos voor u geregeld door onze VIP monteur. Apparatuur zoals de FRITZ!Box modem en de HD tv-ontvanger wordt vakkundig geplaatst en aangesloten. En uiteraard worden ook uw computers, laptops, tablets en smartphones netjes aangesloten

Nieuwe bekabelingInstallatiegarantie door monteur
Bij de installatie hoort ook de bekabeling. Ook deze wordt voor u aangelegd en netjes afgewerkt. Naar wens bekabelen wij door de kruipruimte of door de muur waar dat mogelijk is. Dus dat kunt u met recht een VIP installatie noemen.

Installatie garantie
Wij zorgen ervoor dat als de installateur weggaat, alles perfect werkt. En mocht dat bij hoge uitzondering, door onvoorziene omstandigheden niet lukken, dan komen we altijd zo snel mogelijk terug om de installatie alsnog af te maken. Dat is onze Installatie Garantie, en daar kunt u altijd van op aan.
Zodra alles is aangesloten krijgt u een uitgebreide demonstratie van onze VIP monteur zodat u precies weet hoe en waar alles is aangesloten.

Klik hier voor meer informatie.

VIP installatie

Aansluiten bedraad Inclusief
Modem Ja
Computers Ja
Vaste telefoons Ja
Draadloze DECT telefoons Ja
HD TV Ontvangers Ja
 
Aansluiten draadloos Inclusief
Laptops Ja
Tablets Ja
Smartphones Ja
Spelcomputers Ja
HD TV ontvangers Ja
 
Werkzaamheden en materiaal Inclusief
Nieuwe bekabeling CAT5 waar nodig Ja
Muurdoorboring(en) Ja
Vloerdoorboring(en) Ja
Wegwerken bekabeling Ja
Inclusief materiaal Ja
WiFi Netwerk instellen en beveiligen Ja
Instellen TV’s Ja
Demonstratie iTV en Apps Ja
 
Maximale tijdsduur 4 uur

Nu overstappen