Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Kies uw pakket

Supersnel internet
Supersnel internet is mooi. Maar u heeft er niet veel aan als u het niet nodig heeft. Daarom leveren wij u graag een internetverbinding met een snelheid die past bij uw werkelijke verbruik. Wij raden u altijd aan om te kiezen voor het instappakket. Mocht u later toch sneller willen, dan is één telefoontje genoeg om de snelheid te verhogen.

Klik hier voor de mogelijkheden voor sneller internet.

Glasvezel
Is uw woning of bedrijf aangesloten op Glasvezel? U kunt bij ons kiezen voor snelheden van 50MB tot maar liefst 500 MB. Voor internet via Glasvezel betaalt u een bedrag extra per maand zoals aangegeven in het onderstaande overzicht:

Glasvezel
Glasvezel internet download upload
Glasvezel 50 50MB 50Mb
Glazevel 100 100MB 100MB
Glasvezel 500 500MB 500MB

FRITZ!Box draadloos modem
FritzBoxOnze monteur plaatst bij u een draadloos FRITZ!Box modem. Met dit modem kunt u draadloos internetten via computer, tablet, smartphone en laptop. Deze modem geeft een sterker signaal af via 2,4Ghz en 5,5Ghz. U ontvangt hiermee namelijk een nog sterker WiFi signaal. Deze modem kunt u eenvoudig bijbestellen.
 

Nu overstappen