Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Kies uw pakket

Uitzending Gemist
Heeft u een tv programma gemist dat u toch graag had willen bekijken? Via Alles-in-1 iTV kunt u uitzendingen terugkijken, standaard tot 10 dagen terug. En als het programma nog bezig is kunt u gebruik maken van Begin Gemist. Met een druk op de knop gaat u terug naar het begin van het programma. En dit allemaal zonder dat u hiervoor extra hoeft te betalen. Dat noemen wij een ‘Alles-in-1 pakket’. Zo hoeft u niets te missen.

Meer over Uitzending Gemist en Begin Gemist

Uitzending Gemist
De Uitzending Gemist dienst werkt heel eenvoudig. Onder het kopje ‘Kiezen en Kijken’ vindt u alle On Demand diensten van de zenders waar u uitzendingen terug kunt kijken. Uitzending Gemist is op dit moment beschikbaar voor NPO 1, 2 en 3, de RTL zenders en SBS, Veronica en Net5. Bij de RTL zenders kunt u standaard tot 7 dagen terug kijken. Bij SBS, Veronica en Net5 kunt u tot 10 dagen terug en bij de NPO zenders zelfs tot 2 weken.

Begin Gemist
Ook Begin Gemist is een dienst die we u standaard meeleveren in uw Alles-in-1 abonnement. Begin Gemist werkt momenteel al op de 10 meest gekeken zender van Nederland en zal nog verder uitgebreid gaan worden. Begin Gemist werkt eenvoudig. Ziet u onderin de programma balk het ‘replay’ icoontje iTV van Stipte Replay, dan kunt u door op de ‘play’ iTV van Stipte Play knop te drukken op de afstandsbediening, meteen terug naar het begin van dat programma. Kosteloos. Ook voor de alle RTL zenders. Een dienst waar u extra voor moet betalen bij Ziggo, KPN en Telfort. Dat bedoelen wij dus niet met een ‘Alles-in-1’ pakket.

Kosten Uitzending Gemist
De kosten die gepaard gaan met het gebruik van Uitzending Gemist, hebben we voor zover mogelijk geprobeerd voor u af te kopen zodat u hier gratis gebruik van kunt maken binnen uw Alles-in-1 abonnement. Mochten er kosten gepaard gaan met het terugkijken van programma’s dan betekent dit dat de desbetreffende zender er voor kiest u hiervoor geld te laten betalen. Wij verrekenen dit voor hen op uw factuur die we u maandelijks sturen.

Zenders met Begin Gemist
Hieronder vindt u een overzicht van de zenders waarbij de dienst Begin Gemist actief is. Deze lijst kan regelmatig worden uitgebreid. Zoals u kunt zien, werkt Begin Gemist niet op alle zenders. Als een zender geen Begin Gemist heeft, is dat een keuze of een verplichting van de zender en niet van Stipte.

NPO 1

NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

NPO 2

NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

NPO 3

NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

RTL 4

RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

RTL 5

RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

SBS 6

SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

RTL 7

RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

Veronica - Disney XD

Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

Net5

NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

RTL 8

RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

Nu overstappen