Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Kies uw pakket

Meer dan 115 tv-zenders, waarvan 50 in HD. En meer dan 60 zenders die u live op de tablet kunt bekijken. Alles-in-1 iTV van Stipte biedt alle tv-zenders binnen 1 pakket. Zonder de extra kosten die u bij andere aanbieders wel moet betalen.

Naast alle tv-zenders, kunt u via Alles-in-1 iTV ook nog eens luisteren naar 109 radiozenders.

NPO 1

NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

NPO 2

NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

NPO 3

NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

RTL 4

RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

RTL 5

RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

SBS 6

SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

RTL 7

RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

Veronica - Disney XD

Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

Net5

NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

RTL 8

RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

RTL Z

De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

FOX

FOX is een zender waar u kan genieten van live sportprogramma’s , films en internationale hitseries.

Een

ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

Canvas

Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

Ketnet

De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

SBS 9

SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

Travelxp

Travelxp HD biedt reis- en lifestyleprogramma’s aan en ontwikkelt honder procent eigen producties

Discovery

Discovery is dé zender voor non-fictie entertainment en laat zien hoe boeiend en verrassend de wereld kan zijn.

Discovery World

Discovery World vertelt je over adembenemende landschappen, fascinerende mensen en ongelooflijke verhalen uit de hele wereld. Discovery World inspireert je en laat je zien hoe de wereld zich heeft ontwikkeld.

Discovery Science

Discovery Science haalt de wetenschap uit het laboratorium en plaatst het midden in het leven. Wetenschap wordt interessant, relevant en vooral… leuk!

Investigation Discovery

Investigation Discovery is een non-fictie crime zender. Voor iedereen die geïnteresseerd is in in misdaad en wil weten wat er komt kijken bij het oplossen van deze criminele zaken.

TLC

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment zender voor vrouwen die vol in het leven staan. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

Animal Planet

Animal Planet is de enige entertainmentzender dat zich volledig richt op dieren en natuur. Animal Planet neemt je mee naar een andere wereld en overweldigt je met het drama en de intrigerende personages van het dierenrijk.

National Geographic

National Geographic is een documentairezender met programma’s over natuur, cultuur en maatschappij. Bij National Geographic Channel ontdekt u hoe fascinerend onze wereld is.

Nat Geo Wild

Nat Geo Wild is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod.

History Channel

History Channel de zender met series en programma's, geïnspireerd door gisteren en gevormd door morgen.

Film Europe

Film Europe: Dag en nacht draaien op Film Europe HD de mooiste, exclusieve, Europese films.

Eurosport

Eurosport is de grootste sportzender van Europa. Met elke dag de spectaculairste sporten en uitgebreide LIVE uitzendingen. Dagelijk genieten van voetbal, tennis, wielrennen, atlekiek en nog veel meer!

Eurosport 2

Eurosport 2 is het tweede kanaal van de grootste Europese sportzender. Op deze zender is er veel aandacht voor teamsporten en de sporten die wat minder populair zijn in Europa.

Bloomberg

Bloomberg levert bedrijvennieuws, data, analyses en video's aan de wereld, met verhalen uit Businessweek en Bloomberg News.

Motors TV

Motors TV is het auto- en motorsportkanaal met de grootste selectie internationale races! Met jaarlijks meer dan 85 internationale raceklasses. Van de Nascar tot het FIM World Motorcros Championship.

Spike

Spike Nederland is de Nederlandse versie van de Amerikaanse zender Spike die sinds 2018 door het leven gaat als Paramount Network

Nickelodeon - Spike

Nickelodeon is een van de populairste kinderzenders met vele hitseries. In de ochtend wat meer gericht op de kleintjes terwijl het later op de avond overgaat in TeenNick waar de series in hun originele Engelse versie te zien zijn. Vanaf 21:00 t/m 02:00 wordt Nickelodeon vervangen door de mannenzender Spike. Deze zender biedt entertainment met een scherp randje, door originele programma’s zoals Bellator MMA, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.

Nick Junior

Nick Junior richt zich op peuters en kleuters met als doel om leren leuk te maken. Met 24/7 de leukste animatie- en tekenfilmseries.

Nicktoons

Het cartoon kanaal van Nickelodeon. Met overdag tekenfilms voor de jongste kijkers, terwijl er ’s avonds door de wat oudere kijken naar Engelstalige cartoons gekeken kan worden.

Disney Channel

Disney Channel is een Nederlandstalige televisiezender in het bezit van The Walt Disney Company dat 24 uur per dag wordt uitgezonden.

Disney Junior

Disney Junior is een digitale Nederlandstalige televisiezender voor jonge kinderen en hun ouders in het bezit van The Walt Disney Company. Het doel van de zender is spelenderwijs leren rekenen, Nederlands leren en vormen herkennen. De zender zendt 18 uur per dag uit (van 0 tot 6.00 uur gaat de zender uit de ether)

Comedy Central

Comedy Central is dé zender voor de humor. Een zender die 24 uur per dag komedie uitzendt. Met veel sitcoms, animatie, stand-up comedy en talkshows is Comedy Central een zender die je aan de buis gekluisterd laat van het lachen.

Cartoon Network

Cartoon Network is de tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. Nederlands gesproken of ondertiteld zodat iedereen kan genieten van al het leuks dat bij Cartoon Network te zien is.

Pebble TV

Pebble TV is veilige televisie voor de kleinste kijkers. 100% Nederlands en altijd vrij van geweld. Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

Duck TV

Duck TV is het televisiekannaal voor de allerjongsten onder ons. De programmering is 100% geweldloos en de uitzendingen zelf worden niet onderbroken door reclame.

NPO Zappelin

NPO Zappelin zendt 24 uur per dag en reclamevrij, de beste kinderprogramma’s van de publieke omroep uit. Vanaf 20.00 tot 04.00 uur zullen hier de programma’s van themakanaal NPO Best te zien zijn.

Baby TV

BabyTV is ‘s werelds eerste 24-uurs kanaal voor baby’s, peuters en hun ouders, zonder reclame. Met unieke en originele programma’s die mede ontwikkeld zijn door kinderpsychologen en pedagogen, biedt BabyTV jonge gezinnen een televisiezender die hen spelenderwijs allerlei.

MTV

MTV is de lifestyle- en muziekzender voor jongeren in Nederland.

MTV Brand New

MTV Brand New is de MTV zender met de nieuwste muziek, videoclips en concerten uit alle populaire genre’s. 24 Uur per dag!

TV 538

TV 538 Lorem Ipsum

Xite

XITE is dé muziektelevisiezender met 24/7 de populairste music videos.

Slam!TV

Op Slam TV kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gekeken worden naar videoclips. De kijker staat centraal en kan per SMS stemmen op favoriete videoclips.

TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit.

SchlagerTV

Bij SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden. Naast bekende schlagerzangers krijgen ook minder bekende Volksmusik-artiesten bij SchlagerTV een kans.

Stingray LiteTV

Stingray LiteTV brengt een mix van Nederlandse, Vlaamse en internationale artiesten. 24/7 Non-stop de beste pop voor de volwassen muziekliefhebber!

192TV

192TV is een 24-uurs muziekzender gericht op 40-plussers die van muziek houden. Bij deze zender word je terug genomen naar de periode 1960-1974 met allemaal clips en TV-optredens uit die goede oude tijd.

VH1

VH1 is een muziekzender uit de VS. De zender richt zich op een iets ouder publiek dan dat van MTV met wat meer ‘volwassen’ muziek.

VH1 Classic

De zender van VH1 die zich richt op de echte klassiekers uit de jaren 60 en 70.

Stingray Djazz

Brede jazz zender voor het grote publiek. Ook met aandacht voor wereldmuziek. Met veel concerten, festivals en documentaires.

CNN

CNN is een internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws, achergronden, sport en politiek.

Euronews

De grootste Europese nieuwszender. Met elk half uur een nieuwsuitzending vanuit Europees perspectief.

Al Jazeera (English)

De Engelstalige versie van de bekende Arabische nieuwszender. Met nieuwsuitzendingen, debatten, documentaires en sport.

NPO Nieuws

Op NPO Nieuws is de laatste uitzending van het NOS journaal te zien met aanvullend daarop verschillende actualiteitenrubrieken.

NPO Politiek

NPO Politiek is het themakanaal van de publieke omroep over de Nederlandse politiek. Blijft helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen op het Binnenhof met NPO Politiek

France24

France 24 is een Franse wereldwijde 24 uurs nieuwszender, die eigendom is van France Télévisions.

RTL Lounge

RTL Lounge biedt 24 uur per dag en 7 dagen in de week het beste aan lifestyle en drama.

NPO Best

NPO Best is een digitaal themakanaal van de publieke Omroep waarop programma’s te zien zijn die de afgelopen zestig jaar werden uitgezonden door de Publieke Omroep.

NPO 101

NPO 101 is het themakanaal van de publieke omroep gericht op de doelgroep van 13 tot 34 jaar. Hier kijk je naar nieuwe experimentele programma’s die niet op andere zenders te zien zijn. Daarnaast ook met herhalingen van NPO programma’s voor de jonge doelgroep. Deze zender wordt per 30 Juni samengevoegd met NPO Humor en NPO Best.

E! Entertainment

E! Entertainment is dé rode loper zender. Voor iedereen die gek is op Hollywood! Met het laatste nieuws over films, de filmindustrie en de sterren uit de VS.

Fashion TV

FashionTV geeft u een kijkje in de wereld van de mode-industrie. Blijft op de hoogte van de laatste trends en kijk mee naar de grote shows met FashionTV.

24Kitchen

Op 24Kitchen is er 24 uur per dag aandacht voor de keuken. Met een groot aantal eigen Nederlandse producties, maar ook met de bekende internationale chefkoks.

Travel Channel

De bekende internationale zender die 24 uur per dag reisprogramma’s uitzend. Doe inspiratie op voor een mooie tocht of ga op een verre reis zonder de bank te verlaten.

Horse Country TV

Horse & Country TV is er speciaal voor liefhebbers van paarden en het buitenleven. Met 24 uur per dag de beste internationale hippische sportwedstrijd, reportages en documentaires.

myZen.tv HD

Met MyZen TV in HD heb je de hele dag toegang tot programma's waarin balans, rust en innerlijke kalmte centraal staan.

OUTtv

De enige gay lifestylezender in Nederland met films, series en documentaires.

Ginx

Ginx is een internationale zender gewijd aan games en gamescultuur. Met reviews, nieuws en verslagen.

RTL Crime

RTL Crime is de zender voor misdaadliefhebbers. Elke avond heeft een eigen thema en er zijn diverse nationale en internationale topseries te zien.

Stingray Brava

Op Brava nl klassiek wordt klassieke cultuur zoals opera, klassieke muziek en ballet toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Met zowel nationale als internationale uitvoeringen.

Mezzo

Mezzo is een culturele muziekzender gericht op klassiek, jazz en wereldmuziek.

Arte

Arte is een Frans- en Duitstalige zender met een focus op cultuur. Op deze zender vind je veel muziek, films en documentaires.

ONS

ONS is er voor miljoenen vitale levensgenieters in de leeftijdscategorie 49+. Ze zijn jong van geest en gaan nog niet achter de geraniums zitten.

Family7

Family7 is de christelijke televisiezender van Nederland. Van snelle, leuke tv met inhoud tot opbouwende documentaires, talkshows en diepgaande bijbelstudies. En dat allemaal 100% schoon!

NPO Cultura

NPO Cultura is de zender van de publieke omroepen voor liefhebbers van kunst en cultuur. Elke dag ziet u alles over muziek, literatuur, dans, theater en film. Daarnaast heeft elke avond zijn eigen thema. Deze zender wordt per 30 Juni samengevoegd met NPO DOC en gaat verder als NPO Cultura.

ARD

ARD het eerst Duitse publieke net. Op deze zender veel nieuws, sport en entertainment.

ZDF

ZDF is de tweede Duitse publieke omroep en biedt een combinatie van nieuws en vooral ook entertainment.

WDR

WDR is een publieke Duitse zender die zich met een combinatie van cultuur en entertainment richt op de westelijke deeldstaten. Hierom ook veel regionaal nieuws.

NDR Fernsehen

NDR is de andere regionale Duitse publieke zender in het aanbod. Gericht op het noorden van Duitsland en een breed aanbod van nieuws, cultuur en entertainment.

ProSieben

ProSieben is een Duitse commerciële zender voor een breed publiek. Elke dag kan er genoten worden van de leukste films, series en spelshows.

Sat 1

Sat.1 is een bekende Duitse commerciële zender met de nadruk op amusement.

RTL Television

RTL Television is de gootste Duitse commerciële zender met programma’s voor de hele familie.

TV5 Monde

TV5 is de Franse zender die wereldwijd uitzendt. Veel kwaliteitsprogramma’s, films en series. Met een groot deel Nederlands ondertiteld zodat iedereen er van kan genieten.

TVE

TVE is een Spaanse familiezender die alle hoogtepunten van de Spaanse televisie uitzendt. Met nieuws, actualiteiten, amusement en soaps.

Rai Uno

Rai Uno is de publieke italiaanse televisiezender voor de hele familie. Geliefd om zijn nieuws en series, maar ook om de vele live-verslagen.

Mediaset Italia

Mediaset Italia biedt een verzameling van populaire Italiaanse TV programma's.

NPO 1 GOS

NPO 1 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

NPO 2 GOS

NPO 2 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

NPO 3 GOS

NPO 3 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

TV Noord-Holland

Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

AT5

AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

TV West

TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

Omrop Fryslan Televisie

Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

TV Noord

TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

TV Drenthe

TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

TV Oost

TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

Omroep Flevoland TV

Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

RTV Utrecht

RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

TV Gelderland

TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

TV Rijnmond

TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Omroep Zeeland TV

Omroep Zeeland TV is de zender waar alle Zeeuwen op afstemmen voor het nieuws uit de provincie Zeeland.

Omroep Brabant TV

Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

L1 TV

L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

SallandTV

Salland TV brengt het meest opvallende lokale en regionale nieuws voor de regio Salland rechtstreeks uit de Hanzestad Deventer.

TV Enschede

TV Enschede brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede via radio en televisie. Er zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

HOi TV

HOi (Hellendoorn Omroep Interactief) is dé lokale omroep van de gemeente Hellendoorn.

Streek TV

Streek TV is de regionale omroep van Zuidwest Drenthe, waar kijkers dagelijks op de hoogte worden gehouden van het landelijke (sport)nieuws en regionale service-informatie.

Brazzers Europe

Brazzers TV Europe, voorheen Private Spice is een erotiek-zender met een enorm aanbod van amateurmeiden tot de beste pornozenders. Niet geschikt voor jeugdige kijkers.

Reality Kings TV

Reality Kings TV, de 24-uurszender met ‘the best in reality porn’. Met de spannendste amateur scenes in verschillende hardcore genres waaronder MILF, College, Amateurs en Tieners.

Meiden van Holland Hard

Op Meiden van Holland Hard is 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beste Nederlandse porno die nergens anders te zien is.

Secret Circle

Secret Circle is een stijvolle erotische zender. Nieuw en vernieuwend, sexy, spannend en speels.

Klik hier voor alle radiozenders.

Radio luisteren met digitale kwaliteit en een enorm aanbod aan zenders. Ook dat zit in het iTV pakket van stipte. Zowel Nederlandse radiozenders als buitenlandse zenders vallen allemaal binnen het basispakket. stipte vergeet ook niet de liefhebbers van Nederlandse muziek, kinderliedjes of countrymuziek. Voor iedere luisteraar heeft stipte wel een paar radiozenders.

NPO Radio 1
NPO Radio 2NPO 3FMNPO Radio 4NPO Radio 5
NPO Radio 6Sky RadioRadio 538Radio Veronica
BNR NieuwsradioRadio 10 GoldFun XSlam! FM
Juize FMQ-MusicArrow Classic RockSubLime FM
Classic FM100% NLEfteling RadioTop 2000 Radio
Radio DecibelRadioNLPuur NLRadio Oranje Nationaal
VRT Radio 1VRT Radio 2VRT KlaraKlara Continuo
Studio BrusselMNMSporzaMNM Hits
Nieuws+Eins LiveWDR 2WDR 3
WDR 4NDR 1 (Info)NDR 2 (Kultur)Deutschlandfunk
NDR 1 NiedersachsenRadio France InternationaleRadio WestRadio Noord-Holland
Omrop Frysl?n RadioRadio NoordRadio DrentheOmroep Flevoland
Radio OostRadio M UtrechtRadio GelderlandRadio Rijnmond
Omroep ZeelandOmroep BrabantRadio 8FMWaterstad FM Friesland
L1 RadioGigant FMRadio ContinuHoi FM
StreekradioXLnt Peuter- en kleuterliedjesXLnt Kiddo FMXLnt Hip Hop
XLnt R&BXLnt SkihutXLnt Hard House / TranceXLnt Dance
XLnt HitsXLnt PartyXLnt LoungeXLnt Chill out
XLnt Jack FMXLnt Today's popXLnt NederpopXLnt Arabian Nights
XLnt TurkXLnt SalsaXLnt Alternative RockXLnt Hard Rock
XLnt RockXLnt New ageXLnt Lite Easy ListeningXLnt Classic Rock
XLnt PiratenhitsXLnt Dance ClassicsXLnt FilmmuziekXLnt Relipop
XLnt ComedyXLnt CountryXLnt Love SongsXLnt Motown
XLnt SeasonsXLnt ReggaeXLnt ItaliaXLnt France
XLnt EspagnaXLnt BluesXLnt OldiesXLnt Musical
XLnt Nederpop goldXLnt SchlagerXLnt Rock 'n rollXLnt Classical
XLnt OperaXLnt OperetteXLnt Contemporary JazzXLnt Classic Jazz
XLnt Nederlandse luisterliedXLnt CroonersXLnt NostalgieXLnt Sinterklaas

Nu overstappen