Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Alles in 1

Vanaf € 54.95 p.m.

Kies uw pakket

Overstappen naar Stipte is heel eenvoudig. Uw aanmelding via onze website is genoeg. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij de overstap van uw huidige provider naar Stipte in gang zetten. Behalve het opzeggen bij uw huidige aanbieder hoeft u niets te doen.
Daarna zullen wij u stap voor stap op de hoogte brengen van de oplevering en mochten wij vragen hebben, dan nemen we zelf contact met u op.

Geen callcenters
Stipte werkt alleen met eigen mensen en niet met callcenters. Zo zorgen we er voor dat de lijnen letterlijk kort blijven en dat we al uw mogelijke vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en oplossen. Uw aansluiting zal dan ook met de grootste zorg en service worden opgeleverd.

Contact met ons
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0320-294444 tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, en op zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.