Stipte biedt internet voor verschillende soorten gebruik en heeft dus altijd een lijn die bij je past. Dus wanneer je alleen e-mailt of wanneer je online games speelt, wij hebben ook een lijn voor jou. Je kunt altijd zorgeloos internetten.

Internet

Kies uw pakket

Hoe snel is de internetverbinding van Internet?
stipte biedt Internetverbindingen met verschillende snelheden. De snelheden variëren van 50Mb tot 500Mb. Wil je weten welke diensten leverbaar zijn op jouw adres, doe dan de poscodecheck.

Kan ik met de standaard modem draadloos internetten?
Ja, je kunt met het standaard modem van stipte draadloos internetten. Het modem wat je van stipte in bruikleen krijgt is een Fritz!Box.

Is het eenvoudig om zelf Internet aan te sluiten?
Ja, het aansluiten van Internet is erg eenvoudig. De duidelijke handleiding met afbeeldingen helpt je bij het aansluiten van de modem. De gehele installatie duurt ongeveer 10 minuten. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, kun je bellen naar onze klantenservice voor telefonische ondersteuning op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 – 18.00 uur: 0320-294444.
Ook heeft u de mogelijkheid om tijdens het bestelproces te kiezen voor een installatie door een monteur.

Wanneer ontvang ik het doe-het-zelf pakket?
Enige dagen voor de activering van Internet ontvang je het doe-het-zelf pakket van onze bezorgservice.
Als u gekozen heeft voor een installatie door een monteur, dan zal deze met u een afspraak maken op het tijdstip dat het voor u mogelijk is.